Armin Van Buuren

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Tudi če si 15 let se je fajn malo vsest, popit kako plastenko vode in gremo dalje (ko si preko 30 pa je to že skoraj nuja
grin1.gif
), še posebej če si tam recimo od 22h do 6h.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Folka je bilo na kile, parter in obe tribuni polni. Pogled na parter je bil kot da nismo v Sloveniji
grin1.gif
Iz tribun se je dalo it v parter (ne vem sicer koliko ljudi je vedelo za to).

Armin je svoje opravil, zavrtel novejše in starejše hite, zavrtel tudi nekaj čisto novih komadov, iz njegove strani nimam pripombe.

Zvok je bil porazen - pretiho, pa tudi kvaliteta ni bila bogvekaj. Ali je kriva dvorana ali ozvočenje, pa ne vem.

Animacija okoli Armina je bila ful dobra, laserji so tudi bili dobri, motilo pa me je, da je začel vrtet že ob polnoči in smo tako za 10 min zamudili začetek (baje je bilo nekaj pirotehnike). Verjetno zaradi dovoljenj glede časa obratovanja, ampak ob polnoči marsikoga še ni bilo.

Baje LePlac pripravlja še 3 evente do poletja, med njimi PvD. Bomo videli so rekli slepi
wink-1.gif

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
pokalo je dobro predvsem na parterju, ker za na tribune niso mogli rešiti problemov kam dati wooferje po moje.

kar se tiče pa začetka časa vrtenja Armina - pobje - vstop je bil mogoč od 20:30, event pa se je začel ob 21h. bodite veseli, da smo v Sloveniji, ker v tujini, prvič je že na začetku dvorana polna, drugič - ponekod, ko je koncert razprodan, 20 minut po začetku eventa zaprejo vstop ...

na splošno, kot neljubitelj dumtididum glasbe - če je blo men kr fajn, si predstavljam, kok fajn je blo tistim, k maste to muzko radi.
smile-1.gif

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.767
15.823
113
ksz...

še my 50 cent: animacije - nekako ok, popolnoma nič posebnega, tiesto ga je v primerjavi s tem zmagal 3x bolj, zvok - spet nič posebnega, sej ga je bobnelo pa dost čist zvok pa to ampak tok WAW pa spet ni bilo kot se je govorilo, komadi sami - stari, novi, vse super, wcjev je bilo 14x premalo in garderoba je bila bolj poraz kot ne, une punce tam so delovale čisto izgubljeno, folk se je rinil na polno, vrste sploh bilo ni itd, to bi se dalo poštimat malce bolje.. overall ocena eventa - v redu. ampak čisto nič več kot v redu. pričakovanja so bila 3x večja....

AndrejD

Guru
20. jul 2007
7.213
1.384
113
ksz

Na parterju je bilo zelo glasno, mislim da kar preveč. Mislim da so okoli polnoči, ko se je začel nastop razbili Severni vhod, tako da so lahko not prišli vsi... (no jaz sem tja prišel ob okoli pol 2 in videl razdejanje - kot bi bomba vsekala..). WC-jev ni bilo premalo, le da skoraj noben ni vedel za tiste pod tribunami...

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.053
1.269
113
42
A ni bolj da se party začne ob 9 pa greš lahk prej spat...kera bedarija...mislim cela scena ane, pomoje bi zaspal

pikica

Fizikalc
28. jan 2008
5.759
1
36
36
fantje dejte nehat, da je blo prepotih...js še zdej nč ne slišm
grin1.gif

Nazadnje urejeno: