Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Citat: Uporabnik Apollo8 pravi:
Pecen je bil ze nekajkrat. Vsakic ga je TIRS kaznoval in mu pobral robo vendar se u ocitno splaca nazaj vracat in tvegat kazen.
Se nam splača klicati 113, ko ga srečamo? Meni je zadnjič poskusil najedati pred Mekom, pa sem ga samo poslal stran, ker sem že vedel kaj ima v prtljažniku...
in kaj ta tip prodaja?
mene je 1x na hitro v cityparku na parkingu ustavu sam sm ga na hit skenslu k se mi mudil, mije pa reku, da ma neke obleke za Emporium k jih ni prodal in jih nemore odnest nazaj v italijo in če jih men da.
on prodaja ponaredke in prodaja jih brez ddv itd... Pac vse na crno. Ce ga policija dobi, ga preda TIRSu (trzni inspektorat). Prijavljaj zakaj pa ne, vse kazni ki jih placa filajo slovenski proracun (verjamem da se grdo slisi ampak tako je)
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.