Armani obleke in italjan v CityParku

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
Se sparkiram v CityParku v LJ, stopim iz avta in po treh-štirih korakih me "napade" italjan (se je ravno spravljal v svojega večjega terenca), če govorim makaronščino ali angleščino... ja afkors un poco ingliš was is los, reci kaj hočeš od mene? In mi tip začne govorit da sodeluje z Emporiumom in se vrača v Italijo in sta mu ostali dve Armanijevi obleki in ju ne želi peljat domov, če jo hočem ugodno kupit...
d055.gif
no no no grazie, nism pedr in nočem da me nekdo na suho nategne, sploh pa nimam cajta danes za take igrice.
Ko sem mu rekel, da me to ne zanima me je začel spraševat "you don't like Armani clothes?".
bonk.gif

Skratka, tip je bil glede na naglas in italjanski angleščini res italjan, glede na terenca z italjansko registrsko bi reku, da ni ravno preveč reven.

Moje vprašanje: WTF je bilo to?
13.gif

A so to kakšne nove fore, da te nategnejo s poceni ponaredkom, ali pa sem bil pa res "lucky almost winner of the month" in bi res lahko dobil neko kvalitetno obleko za solidno ceno?

Nisem se imel časa ukvarjat s tem in nisem gledal kaj je imel v avtu niti nisem vprašal za ceno... samo česa takega še nisem doživel, a zdej se cigoti spravljajo prodajati stvari že na tak način?
confused-1.gif

sergio

Fizikalc
21. jul 2007
2.564
36
48
41
Ljubljana
To je ze par let, prodajajo ali Armani ali kaj drugega. So me ustavili ze 2-3x, nisem pa imel zadev po rokah (pa tudi nisem tak expert), da bi ocenil, a je to to....

Imajo pa vedno bedne izgovore, mene ujamejo na OMV-ju pri mejnem prehodu iz trsta nazaj proti sežani in vedno v smislu, da jim ni uspelo prodati par kosov in da jih ne bi rad vozil nazaj za brezveze, da mi dajo multi skonto ceno...

Slovenet

Guru
21. jul 2007
4.463
580
113
44
Še vedno Rdeči revirji
Uf, to je mene že kar neki časa nazaj, verjetno predlani, napadel en italjan ravno v garažni hiši CityParka. Bili so vsi elementi, ki si jih naštel, Emporium, ...

Men je ponujal najprej vizitko, pol pa se je neki zgovarju, da mi da dve obleke zastonj, ker če mu jih šef v avtu najde ga skoraj ubije, da je njegov šef zagrižen kapitalist,...

Skratka ni se mi dal z modelom ubadat, pa sem se raje spela, ker mi je bil tip jako sumljiv.

Fiatista

Pripravnik
1. sep 2007
670
0
16
Tudi jaz sem enega takega srečal, ustavil me je na parkingu pred pivnico K. v BTC-ju, bolj kot makaronar je ličil na kakega bolgara, iz srebrnega stiloja mi je turil neke obleke, ista zgodba kot Slovenet-ova. Sem si ogledal obleke in to niti približno ni bil armani. Taprvo sem mislil da me želi vprašat za pot, pol je pa začel nekaj srat klanfe in sem ga vljudno odslovil. Krneki
smile-1.gif
... A mislite da folk dejansko pada na take finte?

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
VEhWFj73xz9VDMdu.v.jpg

EGZgcoFLez3X_oA2.v.jpg

Posluje okoli BTC trznice, tuje registrske, razlicni avtomobili.... Seveda je roba fake.

Madafaka

Fizikalc
18. feb 2009
3.343
0
36
27
Bronx
Pade.
Evo, naprimer kloshar. Kupil Armanyja v Ljubljani za 100€, proda v Mariboru taisti original za 200€ in se ga z izkupičkom lahko zakaja skor dva dni.

Dzexon

Pripravnik
3. sep 2007
946
0
16
Kloshar je vedno pripravljen na take situacije - v zameno za obleko mu ponudi svojo uro in človek takoj da mir in spoka domov. A taste of his own medicine.
grin1.gif

prijam

Fizikalc
2. sep 2007
1.821
4
38
je kazal kolega tele obleke ja.

Sicer so fake, ampak zašite lepo ter dokaj o.k. material. Za moje pojme....če kupiš z namenom, da si kupil Armani potem raje ne kupuj.....če pa veš da kupuješ fejk in mu pa ceno močno močno zdilaš in dobiš komplet (hlače + suknjič) za 50€ (ponavadi samo enega kompleta ne prodajajo) pa je mogoče vseeno podobno raznim Zara variantam, kjer bi za podoben komplet plačal še kakšen € več.

lost1

mnz
19. jul 2007
8.462
147
63
Men so po BTCju prodajal od Hiltija, kamere do nožev. nazadnje je celo pri nas po firmi strasil, en visok, cca 185 al pa 190, črn logično , pa hecno oblečen v obleke
grin1.gif

marko1

Pripravnik
1. jul 2008
274
0
16
@Spirit

sm ga tud jst srecu (enkrat pred novim letom)

...pravi, da sodeluje z Emporiumom (Emporium baje kupuje od njega - LOL) in da je zdaj mislil iti v Emporiuma dostavit obleko... AMPAK ker sem jaz tako v redu fant mu je zal, da bi jaz preplacal obleko (pri Emporiumu) pa mi jo proda on direkt po nabavni ceni

HAHAHAHAHAHA
hysterical-1.gif

ps. "napadli" so me pri Interspar Vič, Rudnik (Supernova & Leclerc), BTC
bonk.gif

ja, vem... prevec hodim po stacunah
hysterical-1.gif

Nazadnje urejeno:

Tenforest

Guru
3. sep 2007
5.822
556
113
42
povsod malo
Mene je tud "napadu"ene 14 dni nazaj glih v argentinca sem šel na steak s prijateljico.
In potem ga za folo vprašam, če pozna Matejo Benedetti (ena slovenska modna oblikovalka) in je nekaj mudil levo in desno in potem se mu je ful začelo mudit in je šel v srebrnega MB GL taljanska tablica.
Čez dve uri prideva ven in ga vidim ko se je ravno v rondoju vrtel že en tretji krog.

Jaz osebno bi kupil, če bi bil top ponaredek tako kot mi je rekla ta prijateljica s katero sem bil na večerji, da delajo original za Armani s hologrami in vsem za njihovo ceno zraven pa iz odpisanega blaga sešijo še te ponaredke, ki so skoraj do šiva enaki. Ampak taki ponaredki so najmanj 60% cene originala.

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.639
215
63
Kranj
113 številko imejti na hitro pripravljeno.....ne vem kaj se sploh pregovarjate, naj se Policija ukvarja z njim.
10.gif

Nazadnje urejeno:

apico

Pripravnik
18. avg 2007
117
0
16
Tudi mene sta že dva ustavila in vedno napletla neko malo verjetno zgodbico v stilu, da jima je ostalo ravno par oblek. Oba sta prodajala znamko Emporio, ki (kolikor vem) nima veze z Armanijem ali znamko Emporio Armani.

Ponavadi so to tipi z južne Italije, lepo oblečeni in za naše razmere v dobrih avtomobilih. Govorim italijansko in kar dobro poznam Italijane in ti so bili vsi pravi italijanski čefurji. Žalostno pa je, da so ti ljudje, ki morajo po Sloveniji lovit folk pred trgovskimi centri, boljše oblečeni (vsaj tako so naštimani, da tako zgleda) kot naši oh in sploh pojetniki in meneđerji.
smile-1.gif