Takole, žal moram nadaljevat pri svojem navdušenju malo manj navdušen:
po skoraj natanko 22 mesecih (še sreča za dvoletno garancijo, ampak o tem pozneje) se je fenci LED - tačskrenu začelo "mešat". Vse skupaj preskakuje samo od sebe, se nekaj potrjuje in nadležno piska zraven - k sreči relativno tiho.
Poiščem papirje in uh, ja garancija je še. Posnamem in poslikam ter pošljem mail zahtevek za servis serviserju z garancijskega lista - nič, nada, zero. Drug dan ga pokličem in celo dvigne, ter mi pove, da ne dela več tega in da je v penziji (OK se dogaja, bi pa lahko povedal kdo ga je nadomestil). Na internetu poiščem stran "proizvajalca" (neka "švicarska" preprodajalska firma) in na slovenski strani sta sedaj zapisana dva serviserja, ta v penziji in še firma iz Laškega.
Prepošljem vse njim in prav tako nobenega odziva; po par klicih le dobim "gospo", ki pove, da naj pošljem mail in bo opozorila serviserje nanj. Skoraj en teden nič, bojlerju se še bolj meša, sedaj ne dovoli niti internetnega dostopa za katerega mi je Gemini razložila, da praviloma povozi "ročne" nastavitve. Čez vikend ko sem bil odsoten sem bojler preventivno ugasnil, ker je začel segrevat na 80°C, čeprav je (bil) nastavljen na 50°C. Ko sem se v nedeljo vrnil, bojler vklopim in ne trzne - skoraj eno uro nič, potem se je le zbudil, ampak spet ima light show.
Da zaključim, včeraj spet klical servis in pravijo, da imajo s temi bojlerji ogromno reklamacij in da bom na vrsti pač ko bodo imeli pot v moj konec. Seveda sem informacijo posredoval uvozniku za SLO (firma na Ptuju) in švicarjem, pa me ni noben niti v PM poslal.
Kar se mene tiče - Electrolux bojler obvoz na celi črti!
PS: cvili, piska, šumi pa še vedno ne.