Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
V praksi videno in sprobano internet + 3 TV-ji vse dela brez problema. Tudi z več kot 3 TV-ji deluje, če to dopušča jakost signala - to se doseže z večjo parabolo (krožnikom) ali z ojačevalcem. Uradno pa je na eno naročnino možno dobiti največ 3 set-top-boxe oziroma 3 dekodirne kartice. Tako kot pri Telemachu.
Vse lepo in prav, dokler nad pohorjem ne dežuje. Ker je to dokaj pogosto, komaj čakam, da se mi potegne optika, ki bi naj bila že spomladi. Vsi, ki so na Ario se bodo priklopili na optiko, to je okrog 30-35 uporabnikov. Ceneje in boljše, logično.
komaj čakaš da se optika potegne
upaš da boš dočakal? nam so jo obljubljavi v sklopu izgradnje plinskega omrežja, ki obratuje že 2 al 3 leta
o optiki pa ne duha ne sluha
Citat: Uporabnik luka51 pravi:
komaj čakaš da se optika potegne
upaš da boš dočakal? nam so jo obljubljavi v sklopu izgradnje plinskega omrežja, ki obratuje že 2 al 3 leta
o optiki pa ne duha ne sluha
Ne komaj čakam, vem da se bo. Ker jo bo zasebnik. Seveda vse skupaj ne bo zastonj, saj podjetnik zahteva cca. 300€ na na hišo za priklop. Glede na to, da so vsi naveličani povprečne storitve od Aria so privolili v to.
Ario je okej, dokler res nimaš možnosti za kako boljšo zadevo..
Na www.ario.net lahko preveriš, če bi delovalo pri tebi al ne. Pogoj je, da imaš vidno linijo do enega od oddajnikov. Drugače pa ja, samo Prekmurje in Štajerska.
Od antene gre en kabel na delilnik. Od delilnika gre en na modem, drugi pa na STB. Pri meni je enostavno ker je delilnik in modem v eni sobi. Sem pa instalacijo tak pripravil, da gredo vsi kabli - TV in UTP iz te sobe ven do končnih vtičnic po sobah.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.