ario.net - trojček po zraku

luka51

Guru
16. avg 2007
14.398
5.681
113
če je kdo probal ali zmore 3x tv plus net v praksi. v teoriji obljubljajo da ja.... samo neverjamem najbolj

drgače pastvar delije. poznam nekaj ljudi in so zadovolni.

Nazadnje urejeno:

darkness

Zelenc'
25. sep 2008
12
0
1
V praksi videno in sprobano internet + 3 TV-ji vse dela brez problema. Tudi z več kot 3 TV-ji deluje, če to dopušča jakost signala - to se doseže z večjo parabolo (krožnikom) ali z ojačevalcem. Uradno pa je na eno naročnino možno dobiti največ 3 set-top-boxe oziroma 3 dekodirne kartice. Tako kot pri Telemachu.

mobifrik99

Fizikalc
20. nov 2007
1.138
5
38
Vse lepo in prav, dokler nad pohorjem ne dežuje. Ker je to dokaj pogosto, komaj čakam, da se mi potegne optika, ki bi naj bila že spomladi. Vsi, ki so na Ario se bodo priklopili na optiko, to je okrog 30-35 uporabnikov. Ceneje in boljše, logično.

luka51

Guru
16. avg 2007
14.398
5.681
113
komaj čakaš da se optika potegne :D
upaš da boš dočakal? nam so jo obljubljavi v sklopu izgradnje plinskega omrežja, ki obratuje že 2 al 3 leta :D
o optiki pa ne duha ne sluha

mobifrik99

Fizikalc
20. nov 2007
1.138
5
38
Citat:
Uporabnik luka51 pravi:
komaj čakaš da se optika potegne :D
upaš da boš dočakal? nam so jo obljubljavi v sklopu izgradnje plinskega omrežja, ki obratuje že 2 al 3 leta :D
o optiki pa ne duha ne sluha

Ne komaj čakam, vem da se bo. Ker jo bo zasebnik. Seveda vse skupaj ne bo zastonj, saj podjetnik zahteva cca. 300€ na na hišo za priklop. Glede na to, da so vsi naveličani povprečne storitve od Aria so privolili v to.

Ario je okej, dokler res nimaš možnosti za kako boljšo zadevo..

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
A to jst prov razumem, da moreš OD krožnika vlečt 2 kabla po bajti? Enga na modem in druzga do tv-ja?

Reklama se je vrtela tudi v Lj, na katermu radiu pa res ne vem 0..o

Borca

Pripravnik
21. jul 2007
374
13
18
Kopivnik
Zdravo

Od antene gre en kabel na delilnik. Od delilnika gre en na modem, drugi pa na STB. Pri meni je enostavno ker je delilnik in modem v eni sobi. Sem pa instalacijo tak pripravil, da gredo vsi kabli - TV in UTP iz te sobe ven do končnih vtičnic po sobah.

Boris