Arhitekt

Abeta

Fizikalc
13. avg 2007
1.861
3
38
pozna kdo oz. priporoča kdo kakega, ki zna fajn skup spacat vse kar je potrebno za hiško narest.
Okvirno idejno zasnovo imamo, sedaj pa rabim enga, da mi pregleda, poda svoje mnenje, doda svoje ideje, izdela idejni načrt, pa potem vse ostalo potrebno do izdaje GD.
hvala
nahrung002.gif

ceedevita

Majstr
24. jul 2009
6.901
114
63
štajerska
idi v kak biro. arhitekt te bo orubil do spodnjih gat. pa še vse papirje ti bodo uredili. arhitekti pa so ponavadi samo pametni

KStoner

Majstr
31. dec 2007
2.134
197
63
Citat:
Uporabnik ceedevita pravi:
idi v kak biro. arhitekt te bo orubil do spodnjih gat. pa še vse papirje ti bodo uredili. arhitekti pa so ponavadi samo pametni

kaj si pa tole napisal?
priden.gif

najrbž še sam ne veš točno
hysterical-1.gif

GrandFelix

Fizikalc
15. feb 2011
1.453
0
36
Pri teh k**** bodi zelo previden, ne popuščat njihovim idejam, če tebi niso ok in te v nekaj sili. Znajo bit zelo nadležni na koncu pa nič krivi in je samo kreg. Dobrega dobit je umetnost! Dober pomeni, da te bo poklical za vsak [censored] in te vprašal kako pa kaj, pa tut če je nevem kakšna majhna malenkost.

GrandFelix

Fizikalc
15. feb 2011
1.453
0
36
Najbolje je da greš osebno do njih, tkole govorit je brez veze. Pojdi do več arhitektov na kratek pogovor. Ne it do prvega in ga najet. Daj si 14 dni časa in pejt do parih arhitektov/birojev ipd.

Ira

Pripravnik
30. jul 2010
112
0
16
Moja žlahta se je letos prav pošteno nategnila z enim arhitektom, ki so ga sicer dobili po priporočilih znanca. Tip jim je obljubljal, da bo vse končano in da se bo zidanje spomladi začelo, potem so ga pa 2 meseca iskali kot zmešani. Ni se oglašal na telefon, mejle, biro, s katerim je sodeloval, pa jih je poslal v tri krasne. Tako da je definitivno treba bit previden pri izbiri. In kot vem, te prej biroji oberejo kot pa arhitekti.

GrandFelix

Fizikalc
15. feb 2011
1.453
0
36
Arhitekti so *****, pa upam da nisem koga užalil, ampak tko je, skomurkol sem govoril, vsi vedno pluvajo čez njih oz. imajo vedno probleme z njimi....

Goran_82

Fizikalc
21. jul 2007
1.540
3
38
Citat:
Uporabnik BlonG pravi:
Mogoče tole ?
confused-1.gif

Tile so delali prenovo pri kolegu, meni je njegova bajta ful všeč...če je imel pa kake težave z njimi pa nebi vedel. Res pa je, da na denar ne rabi gledat. Je pa njegova hiša tudi med njihovimi referencami predstavljena...

gas

Fizikalc
23. jul 2007
2.238
54
48
Abeta na Jesenicah imaš dva. Kolegu in meni je delal Jenstrle,..jest ga lahko pohvalim, kolega tudi,..

Potem je pa še, Krivec (pisarno ima za gorenjsko banko), ta je pa delal žlahti, pa kar vem je tudi zadovoljen.

Za kaksno bajto sta se potem odločila?' Siporeks?