AR & VR rešitve, VR trgovine, 3D modeliranje, animacija

3DDesignMedia

Zelenc'
11. jun 2017
9
0
1
3D Design Media ponuja celostne grafične rešitve na področju tiskovin in spletnega oblikovanja. Rešitve iz sveta obogatene in navidezne resničnosti, svetu dajemo novo vsebino in obliko. Soočamo se tudi z rešitvami iz sveta 3D okolja, animacije in 3D upodabljanja. Video in fotografija nam nista tuja, združujemo pa ju z drugimi storitvami..

OBOGATENA RESNIČNOST
Za vas izdelamo aplikacijo na osnovi obogatene resničnosti, ki bo obogatila vaš produkt in svet vaših strank. Naj vaše stranke doživijo povsem novo uporabniško izkušnjo z obogatitvijo vaših vsebin.
=> video predstavitev:

NAVIDEZNA RESNIČNOST
Glede na vaše načrte/skice/slike pripravimo virtualno okolje skozi katerega se lahko sprehodite in si ga ogledate kako bi le-ta izgledal v resničnem svetu. Stopite v korak s prihodnostjo.

3D MODELIRANJE
Za vas izdelamo najrazličnejše 3D modele glede na vaše želje. Naj vaša 2D skica, slika ali načrt dobi pravo obliko, in s tem končno želeno podobo.

ANIMACIJA
Glede na podan scenarij vam izdelamo animacijo za vaš izdelek, storitev ali dogodek. Skupaj z vami bomo izdelali izdelek, ki bo v celoti predstavljal tisto kar želite in boste nanj ponosni.

GRAFIČNO OBLIKOVANJE
Za vas kvalitetno in strokovno oblikujemo najrazličnejše grafične oblike – od celostne grafične podobe, logotipa do posameznih grafičnih oblik. Od prve pike do estetske končne grafične oblike.

VR TRGOVINE
VR Trgovina spreminja način nakupovanja, saj omogoča virtualni sprehod skozi spletno trgovino ter veliko lažji pregled nad izdelki, ki jih posamezno podjetje ponuja. Takšna trgovina ponuja popolnoma novo (poglobljeno) izkušnjo ob nakupovanju.

Spletna stran: https://vizualno-oblikovanje.si/
 

3DDesignMedia

Zelenc'
11. jun 2017
9
0
1
NAVIDEZNA RESNIČNOST
Pri navidezni resničnosti, ali angleško Virtual Reality, gre za realistično tridimenzionalno sliko ali umetno poustvarjeno okolje, ki je uporabniku predstavljeno na tak način, da so vsi dvomi začasno odstranjeni in je virtualno okolje sprejeto kot realno okolje. Navidezno resničnost lahko najbolje razumemo tako, da opredelimo, kaj želimo doseči – popolno potopitev.

Več na povezavi: https://vizualno-oblikovanje.si/navidezna-resnicnost-prispevek/
 

3DDesignMedia

Zelenc'
11. jun 2017
9
0
1
OBOGATENA RESNIČNOST
Obogatena resničnost, lahko tudi razširjena resničnost, ali po angleško Augmented Reality oziroma krajše kar AR. Gre za tehnologijo, ki bogati ali razširja naše fizično okolje z dodajanjem virtualnih informacij. Če povemo drugače, obogatena resničnost omogoča dodajanje virtualnih elementov – kot so video posnetki, 3D modeli, animacija, povezave in drugo – resničnemu svetu. S tem pa lahko spreminjamo dojemanje resničnega sveta.

Več na povezavi: https://vizualno-oblikovanje.si/obogatena-resnicnost-prispevek/
 

3DDesignMedia

Zelenc'
11. jun 2017
9
0
1
UPORABA NAVIDEZNE RESNIČNOSTI
Kje in kako lahko uporabite aplikacijo s pomočjo obogatene resničnosti, pišite nam na 3ddesignmedia@gmail.com in skupaj bomo poiskali rešitve za vas, s katerimi boste lažje dostopali do svojih strank.

Povezava: https://vizualno-oblikovanje.si/uporaba-navidezne-resnicnosti/

Screenshot_2019-06-12-19-06-24.png