Pred nekaj leti sem si naredil en excel file, ki odlično služi namenu. Ne samo za avto, temveč vsem stroškom.
Računi so pa razvrščeni po fasciklih.
Ja, priznam, zdele sem poklikala in je 7k€ ven vrglo. Od tega 500€ servisi, ki so tak silen in blazen strosek, pa olje za par deset evrov. In ja, nič ne merkam, če avto "rabi", avto "rabi". Če bi mi pa kuzla začela v rit skakat, bi pa malo bolj uč vrgla na to, kaj avto res rabi. In če te tabele ne bi bilo, ne bi niti vedela, kje lahko malce prisparam na letni ravni, ker bi se mi zdelo, da se tu ne da prisparati nič, ker avto pač rabi. Pa se da...
no, razen če nekdo ne bi imel občutka za denar recimo ali pa če gre res na tesno z denarjem.
Toyotarji res ne razočarate. Ni čudno, da ste na forumih manj priljubljeni kot vag loverji.Imam, samo je avto razdelek prazen. Toyota pac... Plava ureja, dpf filter in podobno... kaj je to?
Toyotarji res ne razočarate. Ni čudno, da ste na forumih manj priljubljeni kot vag loverji.
Drugače pa ne uporabljam nobenega appa, ne rabim gledati na stroške.
Ker očitno nisi najbolj brihtne narave bom bolj na simpl povedal. Hotel sem povedati, da ste tečni kot drek s posiljevanjem toyote, kjerkoli je to možno.Ej dol mi visi za priljubljenost, a je kak popularity contest al kva? A teb to full pomeni? Vse jasno... ko ni drugih argumentov pa s takimi. Nisi mi glih nek Plestenjak videt tuki