Apollo - Kršitev JRM

kamela213

Fizikalc
9. mar 2011
1.102
45
48
Citat:
Uporabnik miha72 pravi:
Žal to v primeru pristranskega policista ni res. Vem za primer, ko je enostavno kar napisal glede na to kaj se je zlagal nekdo drug glede JRM, pri tem pa ni upošteval edine priče, ki je bila prisotna. Hkrati pa se je policistu dokazalo, da je ta isti lažnivec lagal že prej in o tem je policist imel neizpodbitne dokaze ( spet lažna prijava ) pa o tem ni hotel ukrepati. Raje je napisal plačilni nalog osebi kar tako na podlagi laži in brez dokaza, medtem pa ni upošteval priče. Kaj naj človek s takih pristranskim policajem, ki hkrati še prikriva serijske lažne prijave od istega lažnivca.

Žal niso vsi policisti profesionalni in pošteni, hkrati pa še branijo včasih tistega, ki dela namerno škodo na premoženju in stvareh drugih. Aja, morda je razlog v tem , da je bil od te osebe sin včasih pri policiji, kdo ve.
Če bi kaj več povedal o tem bi lahko predebatirali malo. Kdo pa je bila ta priča in od kje se je vzela? Drugače, policija dela na podlagi izjave in tudi če ta oseba ki poda izjavo laže, policist tega ne more vedeti. Tudi če je oseba, že prej dajala lažne prijave, to še ne pomeni da jo je podala tudi sedaj.
Na kakšen način pa tisti policisit prikriva lažne prijave?

@yamaha
usmeritve in zakon o prekrških

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.654
450
83
Citat:
Uporabnik kamela213 pravi:
Citat:
Uporabnik miha72 pravi:
Žal to v primeru pristranskega policista ni res. Vem za primer, ko je enostavno kar napisal glede na to kaj se je zlagal nekdo drug glede JRM, pri tem pa ni upošteval edine priče, ki je bila prisotna. Hkrati pa se je policistu dokazalo, da je ta isti lažnivec lagal že prej in o tem je policist imel neizpodbitne dokaze ( spet lažna prijava ) pa o tem ni hotel ukrepati. Raje je napisal plačilni nalog osebi kar tako na podlagi laži in brez dokaza, medtem pa ni upošteval priče. Kaj naj človek s takih pristranskim policajem, ki hkrati še prikriva serijske lažne prijave od istega lažnivca.

Žal niso vsi policisti profesionalni in pošteni, hkrati pa še branijo včasih tistega, ki dela namerno škodo na premoženju in stvareh drugih. Aja, morda je razlog v tem , da je bil od te osebe sin včasih pri policiji, kdo ve.
Če bi kaj več povedal o tem bi lahko predebatirali malo. Kdo pa je bila ta priča in od kje se je vzela? Drugače, policija dela na podlagi izjave in tudi če ta oseba ki poda izjavo laže, policist tega ne more vedeti. Tudi če je oseba, že prej dajala lažne prijave, to še ne pomeni da jo je podala tudi sedaj.

@yamaha
bonk.gif

Potem takem, polcaj prleti na intervencijo, vpraša ktermu nej ktero kazen napiše in gre.
Kaj je tukaj rešenega??? In res je, da nekateri polcaji mislijo, da so ves problem rešil, če je sam položnico napisal.... čez nekaj dni, pa nekdo pretepen al pa mrtev.
jezen.gif

Ljudje bodo sami reševal zadeve, če bo tako!! Kako pa folk rešuje, se pa ve.
Vem za tipa, ki bi zaradi koristoljublje, svojega ega, svojega prav , prodal svojo lastno mamo in otroke. Budala na kubik. Laže da sam sebe prepriča, da je sred belega dneva noč. Ni še imel pizdarije, da se ne bi non stop pritoževal nad vsemi in polcaji. In izjava takšnega naj bi bila verodostojna. Imam občutek, da mu včasih tud polcaji nočjo več ovadb pisat, ker nočjo imet posla z njim.
In tako eni in isti iz piz.darije v piz.arijo.

miha72

Pripravnik
29. jul 2008
848
1
18
Citat:
Citat:
Uporabnik miha72 pravi:

@yamaha

lažna prijava je bila narejena tako, da je ta oseba prijavila drugo, da ima imetje na njegovi zemlji. Se je kar izmislila, samo zato je policuja prišla in opozorila, seveda je ta oseba vprašala kaj. Ko se se tudi policaji prepričali, da ni ničesar na ozemlju od prijavitelja ( se je samo izmislil, ni bilo kakšno dvomljivo ozemlje ali kaj podobnega ) so rekli v redu in šli. Kasneje je isti policist rekel, da sploh ni obravnaval takega primera oz., da sploh se to ni zgodilo -torej lažna prijava. Pač policist lažnivec, ki je prikrival drugo osebo.
Kaj moreš tako je, niso vsi policisti pošteni.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.416
7.528
113
usmeritve niso vredne pol pi.zde tople vode. Ce so v nasprotju z zakonom jih zame ni. Ko prides na sodisce in omenis usmeritve se vsi kar smejat zacnejo.

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.654
450
83
Citat:
po tvoje, se tistemu ki ima manj prekrškov bolj verjame kot tistemu ki jih ma več?
Pa kje si to pri mojem postu prebral??
bonk.gif
Eni kr neki...
al si samo prilagodil svoje razumevanje...

kamela213

Fizikalc
9. mar 2011
1.102
45
48
Citat:
Uporabnik lanos pravi:
Citat:
po tvoje, se tistemu ki ima manj prekrškov bolj verjame kot tistemu ki jih ma več?
Pa kje si to pri mojem postu prebral??
bonk.gif
Eni kr neki...
al si samo prilagodil svoje razumevanje...
Citat:
Uporabnik lanos pravi:

In izjava takšnega naj bi bila verodostojna.
tole me je zmotilo, tako da veš, kje v tvojem postu sem to prebral.

kamela213

Fizikalc
9. mar 2011
1.102
45
48
Sedaj, se lahko sprenevedamo in obračamo v vse vetrove ja. Mislim pa da je vsem bilo jasno kaj si hotel povedati, glede na stavke prej. Sicer pa, tako sem jaz razumel tvoje pisanje, oz. kaj si hotel s tem povedati. Če se motim, pa se posipam s pepelom.

Nazadnje urejeno:

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.484
5.688
113
Citat:
Uporabnik neo32 pravi:

Ah, a ni to smešno, kako si me predstavlja oz. na kaj ga je moj post spomnil?

Če ima pač tako predstavo o meni, naj jo pač ima, BMK, meni je to smešno.

Ma sej mogoče nisem čist zadel filmčka.......ker ta na tubi se spravla na čefurje.........teb grejo pa vsi v bloku po mal na živce!

Si pač nekdo ki ima težave s problemi
evil.gif

Una scena na hišnih svetih.........moja žena je xy bolnik zato bi prosu če je lahko po 22h v bloku čista tišina ker potem moja žena ne more spat itd itd
hysterical-1.gif

Težave s problemi?
wink-1.gif
A se nikol ne vprašaš zakaj potem živiš v bloku če si tak težak ?

neo32

Pripravnik
23. okt 2010
635
0
16
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Citat:
Uporabnik neo32 pravi:

Ah, a ni to smešno, kako si me predstavlja oz. na kaj ga je moj post spomnil?

Če ima pač tako predstavo o meni, naj jo pač ima, BMK, meni je to smešno.

Ma sej mogoče nisem čist zadel filmčka.......ker ta na tubi se spravla na čefurje.........teb grejo pa vsi v bloku po mal na živce!

Si pač nekdo ki ima težave s problemi
evil.gif

Una scena na hišnih svetih.........moja žena je xy bolnik zato bi prosu če je lahko po 22h v bloku čista tišina ker potem moja žena ne more spat itd itd
hysterical-1.gif

Težave s problemi?
wink-1.gif
A se nikol ne vprašaš zakaj potem živiš v bloku če si tak težak ?

Bravo stari, ti si pravi psihoanalitik. A lahko pridem k tebi na kakšne posvetovalne urice pa tko, da bi rešil moje težave s problemi?
Jest se popolnoma zavedam kje živim in da na trenutni lokaciji ni za pričakovati kakšnega visokega življenjskega standarda, zato ne mislit, da pičkarim čez balkon in kličem policijo ob najmanjšem šundru po 22.uri, enkrat in edinkrat ko sem klical policijo, je bilo, ko mi je sosed z avtom odbil ogledalo in spizdil.
Drugače pa ja, sem se vprašal zakaj živim v bloku in na sploh v ljubljani in je blo pač treba počakat, da so se dinarčki nabral, da se lahko zbašem v malo bolj mirno sosesko. Vse pa ne gre kar tko za tren oka!
In ja na živce mi grejo ljudje, ki nimajo odnosa do stvari in drugih ljudi, t.i. jebivetri, k mu je vse ravno, in če ti v tem vidiš, da sem zaradi tega težak, prav, BMK!
Dej me še mal analizirej, ker men je tko všeč, ko berem stvari, ki jih do sedaj še nisem uspel zvedt.

Kamele0N

23. jul 2008
42.484
5.688
113
Citat:
Uporabnik neo32 pravi:
In ja na živce mi grejo ljudje, ki nimajo odnosa do stvari in drugih ljudi, t.i. jebivetri, k mu je vse ravno, in če ti v tem vidiš, da sem zaradi tega težak, prav, BMK!
Dej me še mal analizirej, ker men je tko všeč, ko berem stvari, ki jih do sedaj še nisem uspel zvedt.

Ubistvu ti gredo na živce ljudje ki imajo lažje življenje od tebe ( študenti.....) k jim ni (ŠE) treba na kup metat zato da bi se odselil km na obrobje mesta......na živce ti gredo ljudje ki so veseli ko ti nisi....

Sorry psihoanalizo delam samo iz tistega kar si uspel sproducirat v tej temi...

Pa ne laži mi da "ti je všeč..." ker ti ni......ampak priznej da ti grem na živce in da si
cheer.gif

neo32

Pripravnik
23. okt 2010
635
0
16
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Citat:
Uporabnik neo32 pravi:

Ubistvu ti gredo na živce ljudje ki imajo lažje življenje od tebe ( študenti.....) k jim ni (ŠE) treba na kup metat zato da bi se odselil km na obrobje mesta......na živce ti gredo ljudje ki so veseli ko ti nisi....

Sorry psihoanalizo delam samo iz tistega kar si uspel sproducirat v tej temi...

Pa ne laži mi da "ti je všeč..." ker ti ni......ampak priznej da ti grem na živce in da si
cheer.gif

Ah ja, lej tudi jaz sem bil študent, tudi sam sem ga pil, tudi sam sem pizdarije delal in nekako vem kako poteka življenje študenta, ki
študira in študenta kateri cilj je zabava. Pa da ne boš misli, da so samo študentje jebivetri. Človek jebiveter ostane jebiveter tudi ko zaključi z »študijem«.

V glavnem, glede stavka, da mi gredo na »zivce ljudje ki so veseli, ko jaz nisem«, si svojo psihoanalizo o meni mejčkeno zgrešil, ker sem opazil, da si to napisal v smislu, da sem en zadrtež, ki ne ve kaj je biti vesel. Lej če si jaz svoje veselje lahko pričaram na način, da mi ni potrebno popiti 5 pirov, 2 jegermajstra in še kaj, da je sploh žurka v redu, potem sem jaz na to ponosen, ker pomeni, da ne rabim raznih substanc (droge, alkohol), da mi je v življenju lepo.
Jaz moje življenje gradim na drugačnih vrednotah in ne glede na to kolikokrat sem se že in se še bom opekel zaradi tega, sam svojih ciljev ne bom spreminjal, sploh pa ne zaradi tebe in tvojih analiz.

In ja resno mi je všeč, kako me analiziraš in s tem misliš, da si me prebral kot odprto knjigo, ker se ob tvojih izjavah nasmejim in si zaradi tebe ne belim glave.

Kamele0N

23. jul 2008
42.484
5.688
113
Citat:
Uporabnik neo32 pravi:
In ja resno mi je všeč, kako me analiziraš in s tem misliš, da si me prebral kot odprto knjigo, ker se ob tvojih izjavah nasmejim in si zaradi tebe ne belim glave.

327.jpg

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.764
3
38
ksz

Ima kdo link do najnovejsega ZJRM-1 ? Jest vse kar iscem dobim v tolarjih ven pa iz leta 2006. Nebi se branil tudi najnovejsega ZP-1

Nazadnje urejeno: