Tušmobilu je pa res lepo postlano - najprej dobiva koncesije mimovrste.com, zdaj pa po principu "najboljša obramba je napad" hoče še več. Še malo pa se mi bo splačalo postati nov mobilni operater.
Tuš Amis že vabi da bo gostoval na njihovem omrežju v zameno da bo lahko Tuš Telekom gostoval na Amisovih kolokacijah.Citat:
Uporabnik Semantique pravi:
Tušmobilu je pa res lepo postlano - najprej dobiva koncesije mimovrste.com, zdaj pa po principu "najboljša obramba je napad" hoče še več. Še malo pa se mi bo splačalo postati nov mobilni operater.
Citat:
Uporabnik mobiforum1 pravi:
Tuš Amis že vabi da bo gostoval na njihovem omrežju v zameno da bo lahko Tuš Telekom gostoval na Amisovih kolokacijah.Citat:
Uporabnik Semantique pravi:
Za navidezne operaterje kot sta Izimobil in Debitel se Mobitel ne bo znebil. Ampak za operaterje T-2 (ki imajo le UMTS koncesijo) se pa zna zgodit da bi se Mobitel ga znebil. UMTS operaterji bodo morali imeti vedno nacionalno gostovanje (vsaj v odročnih predelih).
Še kako se zna zgodit da bo T-2 čez leto ali 2 gostoval pri Tušmobilu. Po mojem bo vabil tudi Izimobil in Debitel k sebi. Mobitel in Simobil raje ovirata konkurenco, kot zaslužita nekaj s gostovanjem virtualnih operaterjih pri njih. Mirko pa raje ima več €€€, kot oviral konkurenco. Biznis je biznis.
Ko Tuš v celoti postavi omrežje mislim da se pri Tušmobilu za nacionalni roaming bo možno dogovoriti tudi brez APEKa.
Citat:
Odgovori na to sporočilo Odgovori Odgovori na to sporočilo S citatom Hitri odgovor Hitri odgovor
Tušmobil in T-2 ne bi dobila gostovanja pri Mobitelu če ne bi posredoval APEK. Od junija 2006 je Tušmobil probal pridobiti mobitelov roaming ... neuspešno. Skoraj eno leto je trajalo in Tušmobil in Mobitel še vedno brez dogovora. Tušmobil je nato spomladi pisal APEKu in zadeve so se razčistile. Simobil ni hotel vzpostaviti medoperaterske povezave med Tušmobilom ... posredoval je APEK.
Prosim, da ne omenjaš Šrota na tem delu foruma, ki je namenjen telekomunikacijam!Citat:
Uporabnik coolpower pravi:
Mogoče se odgovor skriva v domnevnih težavah znanega podjetnika, ki mu banke ne želijo več posoditi denarja, sedaj ga išče pri prijateljskih firmaih in na sivem trgu. Imena podjetnika ne bom pisal, si pa lahko vsak misli, kdo bi lahko bil