Apartmaji - otok Vis

lidia

Zelenc'
10. apr 2026
11
3
3
Zdravo,
že nekajkrat smo dopustovali na otoku Visu in sicer smo bili nazadnje pri enih slovencih. Imajo apartmaje v mestu Vis (ob obvoznici) pod hišo je parking (kar nam je zelo pomembno) in predvsem imajo zelo zmerne cene, glede na to kar nudijo.

Letos imajo oni v glavni sezoni že vse zasedno, mi pa smo na ta termin vezani zaradi kolektivnih dopustov.

Ima kdo kako priporočilo glede apartmajev v mestu Vis (ne zalivi, ker tam hodimo čez dan, zvečer pa smo radi v mestu, se malo sprehodimo, kaj spijemo in nebi želeli voziti, ker na Visu mrgoli policajev v večernih urah), za normalno ceno?

lidia

Zelenc'
10. apr 2026
11
3
3
Termin med 20.7. in 10.8. - 15 nočitev.

Bili smo pa že v apartmajih Barzič, oni imajo solidne cene.

lidia

Zelenc'
10. apr 2026
11
3
3
Sem pogledala tudi sama, pa ne najdem nič pametnega, da bi bilo neko solidno razmerje med lokacijo in ceno... aljoman imate morda vi kak direkten kontakt za apartma v mestu Vis (parking, klima, solidna oprema). Ne iščemo luksuza, samo normalen apartma s teraso in s pogledom na morje.

Priponke

• Vis-apartma.jpg
    Vis-apartma.jpg
    257,4 KB · Ogledi: 40

aljoman

Majstr
16. dec 2013
3.835
-1.575
63
Nimam nobenega kontakta, žal. S kar nekaj namestitvami na Visu vem, da razpolaga agencija Novasol.

lidia

Zelenc'
10. apr 2026
11
3
3
aljoman Vseeno hvala lepa za namige.

Bi pa najraje kar direkten kontakt, če ima kdo naj mi prosim sporoči.

Agencije, pa tudi airbnb in booking imajo pri vseh namestitvah še svoje provizije, zato pa so potem cene še višje (tako pač je danes – vsak si odreže svoj košček pogače).

• Všeč mi je
Reactions: aljoman

jezek

Guru
24. jul 2008
6.010
2.728
113
Še zdaj ne vemo o kaksnem rangu je govora. Kolega ze leta daje na visu cca 80e za 100m² app ob morju, jaz ti pa pol manjsega na Pagu ne dam pod 200 letos....

lidia

Zelenc'
10. apr 2026
11
3
3
jezek Lepo prosim za kontakt od tega na Visu cca 80e za 100m² app ob morju. #SeMiZdiNemogoce, takoj vzamem, če res.

Nazadnje urejeno:

jezek

Guru
24. jul 2008
6.010
2.728
113
Zal ne morem, gazdarica ne dovoli informacij, pa vseh 5 appov ima oddanih leto vnaprej. Je pa to tam nekje pri Milni in ne v Visu. Za cenovni rang te sprasujem zato, ker je razlika ce isces luknjo za 100e ali lux za 1000, da bo kdo znal ustrezno svetovat. Po izkusnjah pa hrvati zelo radi obidejo buking, tudi ce se oglasujejo gor. Poglej ce je na FB kaka grupa, jaz sem npr Jahorino nasel za pol cene od tega kar ima isti na bukingu

lidia

Zelenc'
10. apr 2026
11
3
3
jezek , malo si si sam sebi skočil v zelje. Najprej omenjaš 100 m² apartma ob morju za ~80 €, zdaj pa govoriš o “luknji za 100 €” kot spodnji meji. To pač ni isti rang.
Kot rečeno smo že gostovali v mestu Vis, v lepih apartmajih (ne v luknji) za normalno ceno. Letos imajo v glavni sezoni dvosobni apartma za ceno 100 eur, bi z veseljem spet šli k njim, pa imajo žal v tem terminu že zasedeno.

Se pa strinjam glede FB grup in direktnega kontakta mimo Bookinga – to ima smisel pogledat.

jezek

Guru
24. jul 2008
6.010
2.728
113
Karkoli za 100e v mestu zagrabi z vsemi stirimi. Letos bodo cene sle v nebo. Nisem mislil zajebavat, samo sprasujem cenovni rang, ker so te tudi drugi sprasevali, pa ni bilo odziva. Tista moja zadeva pac ni za (javen) trg, detajlov ne poznam in ne sprasujem. Vsak nekaj muti po svoje. Me pa uradna cena 100 za Vis Vis zelo preseneca

• Všeč mi je
Reactions: lidia

lidia

Zelenc'
10. apr 2026
11
3
3
Opažam, so šle letos cene res precej gor in vse, kar je solidnega v mestu za tak denar, očitno res hitro poide. Cene so začele rasti že po tem, ko so tam snemali film Mamma Mia. Kljub temu si želimo iti ponovno, saj je Vis res nekaj posebnega.

V apartmajih Barzič smo že bivali – lastniki očitno niso požrešni, prihajajo iz Slovenije, apartmaji so zelo prijetni, lokacija v mestu Vis je odlična, s terase je lep pogled na morje, pod hišo je zagotovljen parking, gostitelja pa sta izjemno prijazna.

Žal smo bili letos prepozni z rezervacijo. Glede na to, da že sama pot predstavlja precejšen strošek, sem računala na apartma do 150 € za tri osebe (dve ločeni spalnici).

Hanzi

Guru
27. jul 2007
50.864
8.683
113
pri taščici
Kje je kak vodic kaj se splaca videti s stirikolesniki na Visu?
Enkrat je alter "odvetnik" posal kaj je prevozil s motorjem..moram poiskat.

lidia

Zelenc'
10. apr 2026
11
3
3
  • Všeč mi je
Reactions: Hanzi

Najbolji

Guru
20. feb 2008
5.872
1.303
113
Ups ja, res je Baržič!!
Najbolji vi ste tudi že bil pri njih?
Nič nam nič pekel. Imajo pa oni res "pošteno" razmerje med ceno in ponudbo. Nekaj takega iščem :) Imate kak kontakt?

Osebno poznam, saj so "nasi", novomescani :D
Sam se nisem bil na Visu, to sparam za kasneje. Trenutno je se prevec lokacij za obdelat, casa pa kolikor ga pac je... premalo. Glavni dopust pa je ze 15+ let juzna dalmacija, brez tega me otroci skalpirajo. Vidimo tudi Vis, samo mora bit res jasno. Peljesac, kamp...

• Všeč mi je
Reactions: lidia

BLABLABLA

Guru
28. sep 2007
3.230
1.368
113
Osebno poznam, saj so "nasi", novomescani :D
Sam se nisem bil na Visu, to sparam za kasneje. Trenutno je se prevec lokacij za obdelat, casa pa kolikor ga pac je... premalo. Glavni dopust pa je ze 15+ let juzna dalmacija, brez tega me otroci skalpirajo. Vidimo tudi Vis, samo mora bit res jasno. Peljesac, kamp...
Viganj?

• Všeč mi je
Reactions: Najbolji