Citat:
Uporabnik teapot pravi:
Kako je pa kaj z dostopom do interneta v teh apartmajih? Vsaj kakšen wireless bi bil dobrodošel na vrtu med obračanjem žara
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Hvala.
Kaj pa Rab? Po možnosti Lopar? Iščem in iščem, pa je večinoma vse zasedeno. :S
Nope, po dveh dneh postanem neprijetno živčen. Ne vidim razloga, da bi bil brez interneta, eni rešujejo križanke, drugi klikamo po netu.Citat:
Uporabnik doctorz pravi:
A še na dopustu nemoreš brez interneta ?!
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Malo poglej, ponekje skrijejo klimo v droben tisk.
"Air condition 5,- €ur per room "
5 EUR na dan za klimo.Potem pa naj dajo ceno apartaman, kot bi bil brez klime, pa se lepo doplača.
Jaz sem (še vednoCitat:
Uporabnik tejc007 pravi:
Torej tole za mlado družinico kar priporočate predvidevam? http://www.hoteli-punat.hr/PSGrupaSmjJed.aspx?j=ENG&tip=app22&id=7091#0
Je še kaj podobnega na krku? Iščem tako kot začetnik teme, en apartma ob morju za 2 odrasla in otroka. Pa da je apartma vsaj spodobno opremljen - klima.
Vag, v ponedeljek zjutraj sem štartal iz Punata ob 4:45 zjutraj na Igu sem bil 6:45, tko da ja, res si lahko hitro dol ali gor (vse je pogojeno s gostoto prometa) in se splača tudi za vikende it dol. Upam, da bo v petek tudi tako prazna cesta za dol.Citat:
Uporabnik VAG pravi:
Jaz sem (še vednoCitat:
Uporabnik tejc007 pravi:
Torej tole za mlado družinico kar priporočate predvidevam? http://www.hoteli-punat.hr/PSGrupaSmjJed.aspx?j=ENG&tip=app22&id=7091#0
Je še kaj podobnega na krku? Iščem tako kot začetnik teme, en apartma ob morju za 2 odrasla in otroka. Pa da je apartma vsaj spodobno opremljen - klima.:
Vse kar je tukaj okol, je relativno blizu morja (tam do 100 metrov), plaža je super, zna pa bit malo gužve, če ste bolj zaspane sorte. Folk namreč že ob 7h nese dol brisače, pa še v naselju je dost McČehov, ti se ti pa itak skoraj na brisačo uležejo.
Drugače je pa to naselje super, zvečer do Punata tudi ob obali par sto metrov sprehoda, mesto Krk imaš z avtom tudi zelo blizu.
Za 500-600 € za 10 dni za spodoben apartma s klimo in manj kot 100 metrov do morja se meni zdi zelo ugodna kupčija, sploh, ker si iz LJ zelo hitro dol.
Sem videl ja. Ni mi všeč, ker je bolj kot ne "out of nowhere", pa drugo (ki me še bolj odbija) je plaža. Kakor vidim, za zelo majhnega otroka (trenutno manj kot dve leti) ni lepega dostopa v vodo.