Anže!

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.544
5.673
113
Citat:
Uporabnik Bitch_inside pravi:
ooo, to je pa mičkeno dete. Čestitke ... veliko zdravja in dobre volje :=)

Ko da ne bi bilo tatino
smile-1.gif

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
cheer.gif

Čestitam!
nahrung002.gif

Malemu želim čimprejšnje pridobivanje na kilaži in cm, da bo lahko kmalu po mengešvarošu haral skup s fotrom
cheer.gif

MrDaco

Guru
11. sep 2007
12.156
6.362
113
Alo Poštar.

Nič nisi napisal kako se dogodki odvijajo. Kako mali napreduje? Želim ti da bi rasel kot goba po dežju.

Našega (mamico) so skregali ker se je v treh tednih zredil en kilogram, kar bi naj bilo preveč. Samo glede na to da se redi izključno od materinega mleka, se res ne mislim sekirat.

Ajde piši kaj, da vidimo.

MrDaco

Guru
11. sep 2007
12.156
6.362
113
Citat:
Uporabnik Car pravi:
Hvala vsem skupaj za čestitke in lepe želje!!!

Oba sta super, mali pobček Anže je pravi borec, kritični dnevi so v glavnem mimo!!!
zmaga.gif

aplauz.gif

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
Citat:
Uporabnik MrDaco pravi:
Citat:
Uporabnik Car pravi:
Hvala vsem skupaj za čestitke in lepe želje!!!

Oba sta super, mali pobček Anže je pravi borec, kritični dnevi so v glavnem mimo!!!
zmaga.gif

aplauz.gif

Fantastično in iskrene čestitke. Kmalu boš opazil, da boš na življenje začel gledati iz povsem druge perspektive (pozitivne seveda)
smile-1.gif

17. dec 2010
1.174
0
36
125
Kdaj te pa bodo polivali?
smile-1.gif

Pri vsem tem je najbolj važno, če si vesel ali ne, da je otrok zdrav. Ker po navadi se zgodi, da tisti ki se rodi več kot mesec prezgodaj, da ga lahko doletije trajne posledice ... nerazvito telo ...

Glavno, da je zdrav in da doktroji niso nič opazili nenavadnega. Poznam primere s TV dokumentarcev na Investigation Discovery Neznana diagnoza ... in včasih ko imajo ravno dojenčka v delu, da se rodi prezgodaj, pa doktor reče, da je najboljše, da otrok takoj prestane čimveč preiskav.

Jaz sem se tudi rodil mesec dni prezgodaj ... v 9. mesecu pa me je začel napadat krvni rak, na srečo je bilo glih v začetni fazi, tak da so me rešili nekak. Baje, da me je černobil obiskal ^^ ... sem 86 letnik
smile-1.gif