Tako jaz razumem sankcije ZDA zoper Rusijo, ja, ki jih moramo izvajati v EU.Potem je treba prepovedati promet tudi za Lade katerih lastniki so Slovenci oz. drugi nerusi...
Vse kar je rusko, bojkotirat.
Tako jaz razumem sankcije ZDA zoper Rusijo, ja, ki jih moramo izvajati v EU.Potem je treba prepovedati promet tudi za Lade katerih lastniki so Slovenci oz. drugi nerusi...
Tako je, tudi Dostojevski in Čajkovski sta nezaželena.Tako jaz razumem sankcije ZDA zoper Rusijo, ja, ki jih moramo izvajati v EU.
Vse kar je rusko, bojkotirat.
Tega bodo najbolj dijaki na maturi veseli.Tako je, tudi Dostojevski in Čajkovski sta nezaželena.
Oznaka modela?Jaz imam zracno pusko made in ussr. Baikal.
Sem jo dal na prisilni dopust
Nimam pojma, kupljena pred 30+ leti v Vele, ko je bil sport se v 1. Nadstropju.Oznaka modela?
Nimaš nobene oznake kje gor? Jaz imam Baikal IJ-22, uvoženo nekje iz vzhoda v osemdesetih prejšnjega stoletja. Če boš našel koga, ki ti jo bo poservisiral mi prosim javi, moja tudi rabi eno generalko, meni se pa ne da s tem ubadat saj imam ta moment preveč drugih projektov.Nimam pojma, kupljena pred 30+ leti v Vele, ko je bil sport se v 1. Nadstropju.
So pa Slavie boljše se mi zdi. Moja je potrebna vsaj enga konkretnega servisa po 30 letih in xy k susov
Ne vem če. D. in Č. sta temeljito obdelana. Si predstavljaš, da moraj sedaj brati in poslušati nekaj novega, pa da to ni G.G.Martin ali Metallica?Tega bodo najbolj dijaki na maturi veseli.