Covid-19 Antiwaxerji

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.827
5.933
113

zino

Guru
3. sep 2007
6.682
2.480
113
Rodrigo Duterte je tudi bral zadnji intervju Macrona* in
je našel rešitev za vse anti-vaxxerje

*
Naš se pa kaj takega valjda ne bo spomnil.

erikson

Guru
25. avg 2007
22.361
6.148
113

»Vsekakor je nemogoče, da bi si zapomnil vse covid paciente, ki so bili v moji bolnišnici, a enega zagotovo ne bom pozabil. Gre za pacienta srednjih let, ki je ob prihodu v bolnišnico izjavil, da se ni cepil proti covidu, ker želi bolezen preboleti na naraven način,« je začel Lukić. V nadaljevanju je povedal, da je preživel nekaj časa na covid oddelku, kasneje se mu je stanje poslabšalo in je moral v intenzivno terapijo, kjer je zanj skrbelo še več zdravnikov in sester. »S pomočjo naravne tehnologije, ki je danes dostopna, je preživel,« je zapisal in nadaljeval, da je po dveh mesecih ležanja na covid oddelkih moral zaradi mišične atrofije v tretjo zdravstveno ustanovo, kjer je imel rehabilitacijo.

koliko

Guru
21. avg 2007
4.368
2.404
113
SV SLO
poleg tega pa je dobil med zdravljenjem prav tako veliko nepreverjenih in preverjenih zdravil, ki bistveno bolj škodujejo telesu, kot pa cepivo. Ampak darwin pač zmaga pri večini anticepilcih. So pa svobodni in imajo pravico. Pa ni pomembno, da zaradi njihove zagledanosti v sebe potem umre nekdo drug, ki pa res potrebuje zdravniško oskrbo in nima predsodkov do eksperimentalnih zdravil in postopkov. Tu mislim predvsem na rakave bolnike.

• Všeč mi je
Reactions: ishtar007 in sandra

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.827
5.933
113
erikson izvaja hujšo propagando kot 123...

Super, sedaj si našel enega od 450 000 prebolevnikov (uraden podatek, koliko se jih ni šlo testirati ve mogoče samo oni zgoraj in Krek).
In nekdo je napisal članek.
Včasih si take cvetke bral poleti, v času kislih kumaric, sedaj celi leto.

• Všeč mi je
Reactions: Robert in jendomen

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.827
5.933
113
Krek je tudi zaključil medicinsko fakulteto.
Ter ona budala, ki se gre 'rokomet' v službi pred kamero in to objavlja na socialna omrežja.
Ali minister Poklukar.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.767
15.823
113
No no, roko na srce - tudi mnogi prispevki endvatrojke so zavajajoči/lažnivi (lahko da se tega ne zaveda samo to v bistvu nima veze) ampak Ytbnd ga v zadnjem času močno prekaša.

• Všeč mi je
Reactions: Gavran in zino

Ledenko

Guru
18. jul 2011
2.552
927
113
Najprej dobila gradbenega inšpektorja, zdaj še delovno inšpektorico:

P.S.: Bo zdaj imela več časa za protestirat (berem, da je kmalu po obisku te inšpekcije bila odpuščena)

Nazadnje urejeno: