antivirus

zino

Guru
3. sep 2007
6.682
2.480
113
zdaj imam fsecure original seveda pa ni najboljši, prej sem imel kupljen kasperski, je bil boljši od tega. torej kaj se splača kupit, morda norton, kaspersky?
hvala za pomoč

mistique

Guru
16. jun 2009
14.054
1.850
113
Emona / Carnium
Pozdravljen,

že nekaj let uporabljam BitDefender IS. Ne pomnim kdaj sem imel kakšne resne težave zaradi virusov.
Če se želiš res zavarovat pred vso navlako ti pa svetujem bolj sterilno uporabo spleta in pa kombinacijo različnih orodij za periodično dezinfekcijo sistema...
smile-1.gif
)

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.476
449
83
Sem imel AVG in bil zelo zadovoljen, dokler nisem naletel na prvi false positive. Težava je bila v tem, da mi ni dovolil zagnat programa, AVGja pa za vraga nisem mogel izključit. Trdovratno se naseli v sistem.

Nekako mi je uspelo z ubijanjem serviceov in procesov (ki so se vedno zaganjali nazaj - izgleda neka zaščita proti pametni nesnagi). Čez par dni sem ponovno želel pognat isti program in takrat mi je bilo vsega dosti in AVG je romal na smetišče.

Je pa bila to brezplačna home verzija, mogoče imaš pri plačljivi večji nadzor nad uporabo?

Drago

gps navigator
20. jul 2007
2.833
10
38
Stara Bučka
A kdo mogoče ve, kateri protivirusni program uporablja državna uprava (ministrstva, občine ...) Nikoli še nisem zasledil nikakršnega razpisa za to programsko opremo.

kazamurnik

Fizikalc
3. avg 2008
1.604
5
38
AVG...tudi jaz zadovoljen.

Samo jaz sem ga enostavno zaprl in ni blo več zaščite.....ker sem pol enga trojanca potegnu dol.....
bonk.gif
..moja napaka

matejdro

HACKER 08
6. jan 2008
2.267
0
36
Citat:
Uporabnik trigga pravi:
Pred časom so imeli Nortona. Ne vem pa, kaj imajo zdaj.

potem pa tako ali tako ni čudno da na državni upravi gre vse tako počasi

Horhe

Pripravnik
6. jun 2008
319
11
18
Sophos...drugače pa priporočam Bitdefender...imam ga že sigurno 4 leta, do sedaj bp.

Odisej

arhivar
Osebje foruma
Administrator
2. sep 2007
7.644
9
113
Alter.si
www.skodelica-s-sliko.com
Hm, če se prav spomnem testov, zadnje čase prihaja naprej symantec
grin1.gif

Sicer pa, imam avast, na vseh mašinah. Najbolj simpl, kupovat ne mislim, krast tolikih licenc ko sem jih že poinštaliral mi pa tut ni...
tongue-1.gif

mihagr

Fizikalc
25. avg 2007
405
29
28
Ljubljana
Državna uprava ni imela nikoli "Nortona". Imeli pa so (in ni bilo prevelikih problemov) SYMANTEC AV CORPORATE EDITION.
Ima pa vgrajen (tudi še sedaj) popolnoma drug "engine" kot Norton in to je popolnoma drug produkt!

erikson

Guru
25. avg 2007
22.705
6.472
113
Citat:
Uporabnik zino pravi:
zdaj imam fsecure original seveda pa ni najboljši, prej sem imel kupljen kasperski, je bil boljši od tega.
Jaz uporabljam F-Secure in sem z njim zadovoljen - doslej še ničesar ni spustil.
cheer.gif
Katero verzijo pa imaš?

mmc

Pripravnik
10. mar 2009
281
0
16
Citat:
Uporabnik Horhe pravi:
Sophos...drugače pa priporočam Bitdefender...imam ga že sigurno 4 leta, do sedaj bp.
seveda dela bitdefender bp, dokler ne fašeš virusa. No to se mi je naredilo in disk z bitdefenderjem sem vstavil v mašino kjer laufa kaspersky, da je zadevo lepo popucalo.