ANTI-FACEBOOK

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik bansh28 pravi:
evo .... izbrisal profil !!!
Še kdo z mano ??
evil.gif

Jaz. Fliknil dol pred kakimi tremi tedni. Sem se religoral 1x ker sem rabil enga frenda, pol pa prec spet dol...

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik pediater pravi:
Čestitke!
zmaga.gif

Sem poskušal izbrisat. Ene 20x sem že potrdil, da ja, potem pa nisem dokončal, ker mi je program itak dal vedet, da profila ne morem izbrisat dokončno, tudi če še 10x pristisnem "yes, delete".

Lahko
smile-1.gif

Zbrišeš vse frende, menjaš mail in geslo, spremeniš ime na jura kura in se deaktiviraš.

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.390
1.258
113
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Čestitke!
zmaga.gif

Sem poskušal izbrisat. Ene 20x sem že potrdil, da ja, potem pa nisem dokončal, ker mi je program itak dal vedet, da profila ne morem izbrisat dokončno, tudi če še 10x pristisnem "yes, delete".

Lahko
smile-1.gif

Zbrišeš vse frende, menjaš mail in geslo, spremeniš ime na jura kura in se deaktiviraš.

Ni treba komplicirat (in deaktiviranje ni brisanje).
Enostavno ga dokončno zbrišeš.

Tenforest

Guru
3. sep 2007
5.813
555
113
42
povsod malo
Jaz ima facebook v facebooku. Imam čez 1000 prjatlov okeeej...
potem pa ima pošlihtane po tistih mapcah. RL frendi, sošolci/sošolke, drugi poznani, fejst punce
evil.gif

Men je fajn ker vem za 3/4 prjatlov kdaj imajo rojstne dneve, s sošolci sem saj malo v stikih (služba, živijo drugje) ostalo je z drugimi prjatli.

Pa dosti hitro izveš trač novice, kera ni več z njim kera je s kero skregana, kera se ga je za vikend napila in naga okol skakala in je prjatlca dala slike na FB (sem jih tudi jaz pa so mi jih zbrisali). Še za pogreb enega prijatelja sem zvedel samo preko FB ker na druge načine noben od njegove žlahte ni vedu kako me dobit (nisem v imeniku) sestra vtipkala v gugla moj ime in priimek in me v roku parih klikov najdla.

Sovražm pa tiste, ki pišejo dobesedno vsako malenkost od zadaj sem vstale, zadaj grem kabl polagat, zdej si kuham kofe, 10 minut nazaj me je tipček položu na mizi, zdej grem v trgovinu, zdej kupujem kruh pa kondome, zdej grem na kufe... ja bog pomagi več vem o njej kot pa ona sama o sebi.
bonk.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Čestitke!
zmaga.gif

Lahko
smile-1.gif

Negre zbrisat, tako ti nemores zbrisat tojega userja na alterju. Kvečemu ti ga lahko admin deaktivira.

nekdo

Pripravnik
22. jan 2008
949
2
16
Citat:
Uporabnik Southwind pravi:
Jaz v moji bližini ne poznam nobenega, ki ne bi imel profila na FBju
smile-1.gif

Očitno živiš v vukojebini (v rovtah)...
evil.gif

V centru Ljubljane nima (skoraj) nihče profila. Ni časa. Komuniciramo v živo, s pogledi, pripombami, debatami...

Ne rečem, da mogoče ne pride prav, ko stanuješ v čakalnici za onostranstvo (dom za upokojence), prej pa zagotovo ne.

Živelo druženje v živo!

jest5

Guru
18. avg 2007
26.114
-8.790
113
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Čestitke!
zmaga.gif

Lahko
smile-1.gif

Negre zbrisat, tako ti nemores zbrisat tojega userja na alterju. Kvečemu ti ga lahko admin deaktivira.
Seveda lahko brišeš. Kaj ti jaz morem, če ti ne znaš

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.390
1.258
113
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Čestitke!
zmaga.gif

Lahko
smile-1.gif

Seveda lahko zbrišeš FB account, samo znat je treba ... Kdor ne zna, ga pa samo deaktivira.
Za later pa ne vem, priznam
grin1.gif

majaron

Majstr
28. mar 2009
1.066
416
83
Vem da ne...naredi pa sledeče:

Facebook

# logging into your account
# changing your password and your profile picture