ANTI-ACTA

GrandFelix

Fizikalc
15. feb 2011
1.453
0
36
Citat:
Uporabnik tjuren pravi:
Ja nisi imel prav...pa niti pogledal si nisi posnetka, pa že govoriš, da imaš prav.

Ja kako, če si napisal da je tudi to?
smile-1.gif
Dobro se ve kaj sem mislil. V mislih sme imel aplikacije, musko, filme ipd. Za vse ostalo sem pa proti da se karkoli omejuje...

tjuren

Fizikalc
19. nov 2007
2.440
1
36
Pa daj si človek video pogej. Aca ni SAMO TO, ampak je še VELIKO VEČ! To omejevanje pirtasvtva je samo en delček mozaika. Si pa trmast...

GrandFelix

Fizikalc
15. feb 2011
1.453
0
36
Ravno sem ti napisal, da se stirnjam pri ACTI le o tem, da pač plačaš film, pesem, aplikacijo vse ostalo sem odločno proti. Bo šlo?

GrandFelix

Fizikalc
15. feb 2011
1.453
0
36
Delno. No, saj nima veze. Dokler ne boš nekaj naredil in mogoče živel od tega potem ti bo itak dol viselo za celi svet.... Vprašaj mamo, ko je hodila po frutke zate, da te je gor spravila, če je tudi frutke zastonj dobivala v trgovini.

tjuren

Fizikalc
19. nov 2007
2.440
1
36
Ne pametuj. Sem glasbenik in za to, da boš mojo glasbo poslušal ti ne bom nikoli zaračunal. SI bolj papežki od papeža.

Si za acto ali pa nisi, vmesne poti pa ni.

Gavran

direktor!
22. jul 2007
9.137
5.082
113
Nuku`Alofa
Citat:
Uporabnik GrandFelix pravi:
Delno. No, saj nima veze. Dokler ne boš nekaj naredil in mogoče živel od tega potem ti bo itak dol viselo za celi svet.... Vprašaj mamo, ko je hodila po frutke zate, da te je gor spravila, če je tudi frutke zastonj dobivala v trgovini.

Jih je pošteno plačala. Ampak po novem bo zraven Frutka še licenčnina nekemu patentnemu trollu ki se je spomnil da pa ima nekje patent za sadne kašice ki bi MORDA lahko bil kršen. Do takrat ko bo Fructal dokazal nedolžnost, bo že trikrat propadel.
Sicer pa, če zagovarjaš avtorstvo glasbe daj objavi tule točno koliko AVTOR dobi od ene skladbice na prodanem CDju.

GrandFelix

Fizikalc
15. feb 2011
1.453
0
36
Citat:
Uporabnik tjuren pravi:
Ne pametuj. Sem glasbenik in za to, da boš mojo glasbo poslušal ti ne bom nikoli zaračunal. SI bolj papežki od papeža.

Potemtakem ti nimaš problema. Daš uradno glasbo ven, kjer boš javno povedal, da je brezplačna. V čem je problem? Free bo še vedno Free.

ambient

Pripravnik
9. mar 2011
162
0
16
Tole sicer ni dobro, da Anonomys napdajo spletne strani kar povprek, ker se bodo delu javnosti zamerili in dali vladam legitimnost, da jih preganja...

GrandFelix

Fizikalc
15. feb 2011
1.453
0
36
Sploh pa da se spravijo na Ljutomer? Lepo prosim no. Pa na ZPS, ki jih zagovarja oz. je proti ACTI, v čem je njihov point?

tjuren

Fizikalc
19. nov 2007
2.440
1
36
Citat:
Uporabnik GrandFelix pravi:
Citat:
Uporabnik tjuren pravi:

Potemtakem ti nimaš problema. Daš uradno glasbo ven, kjer boš javno povedal, da je brezplačna. V čem je problem? Free bo še vedno Free.

LOL, zbudi se.

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Tanja Fajon, Zoran Thaler, Jeklo Kacin in Ivo Vajgl so očitno za.

Zver in Peterle pa proti.
Link naprej pravi:
http://www.europarl.europa.eu/...+DOC+XML+V0//SL

Med drugim:
Citat:
ker je skupna trgovinska politika v izključni pristojnosti Evropske unije; ker po uveljavitvi Lizbonske pogodbe velja, da bo moral Parlament besedilo sporazuma ACTA odobriti, preden bo ta začel veljati v Evropski uniji,
Romana in Zver so dejansko bili PROTI temu, da se ACTA uveljavi na transparenten način. Ostali pa so bili ZA to.
Ali po domače lahko zastopimo tudi, da se Romana in Zver strinjata, da se ACTA sprejme zadaj za hrbtom.

Dejansko pa ACTE v EU parlamentu še niso sprejemali.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Politik, ki bo javno to podprl podpisuje politični samomor. Zakaj bi kdo kaj takega naredil? Samo korupcija in muchos dinaros je lahko za tem.

Steve

Guru
13. avg 2007
10.022
1.934
113
Mislim da je na tej tocki jasno da do veljavnosti acte nikoli ne bo prislo, so pritiski ljudstva vseeno vecji kot lobijev

ThorZEN

Fizikalc
18. avg 2007
2.304
32
48
Citat:
Uporabnik aviator pravi:
slovenski anonimus je mimo vsekal vodijo ga neki brezvezneži

Vodijo? A to je neko društvo? "Anonymous" je lahko sosedov mulc ki zaganja skripte ali nek hacker, ki res obvlada. V tem je ravno poanta, da ni nobenega vodstva. Gre za večinoma nepovezane posameznike ali celice.