Citat:
Uporabnik tjuren pravi:
Ja nisi imel prav...pa niti pogledal si nisi posnetka, pa že govoriš, da imaš prav.
Ja kako, če si napisal da je tudi to?
Citat:
Uporabnik tjuren pravi:
Ja nisi imel prav...pa niti pogledal si nisi posnetka, pa že govoriš, da imaš prav.
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Jap.
Si predstavljaš, da snameš Murkota pa ti ISP odvzame net
Citat:
Uporabnik GrandFelix pravi:
Delno. No, saj nima veze. Dokler ne boš nekaj naredil in mogoče živel od tega potem ti bo itak dol viselo za celi svet.... Vprašaj mamo, ko je hodila po frutke zate, da te je gor spravila, če je tudi frutke zastonj dobivala v trgovini.
Citat:
Uporabnik tjuren pravi:
Ne pametuj. Sem glasbenik in za to, da boš mojo glasbo poslušal ti ne bom nikoli zaračunal. SI bolj papežki od papeža.
Si za acto ali pa nisi, vmesne poti pa ni.
Citat:
Uporabnik GrandFelix pravi:
Citat:
Uporabnik tjuren pravi:
Ne pametuj. Sem glasbenik in za to, da boš mojo glasbo poslušal ti ne bom nikoli zaračunal. SI bolj papežki od papeža.
Si za acto ali pa nisi, vmesne poti pa ni.
Potemtakem ti nimaš problema. Daš uradno glasbo ven, kjer boš javno povedal, da je brezplačna. V čem je problem? Free bo še vedno Free.
Link naprej pravi:Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Tanja Fajon, Zoran Thaler, Jeklo Kacin in Ivo Vajgl so očitno za.
Zver in Peterle pa proti.
Romana in Zver so dejansko bili PROTI temu, da se ACTA uveljavi na transparenten način. Ostali pa so bili ZA to.Citat:
ker je skupna trgovinska politika v izključni pristojnosti Evropske unije; ker po uveljavitvi Lizbonske pogodbe velja, da bo moral Parlament besedilo sporazuma ACTA odobriti, preden bo ta začel veljati v Evropski uniji,
Citat:
Uporabnik aviator pravi:
slovenski anonimus je mimo vsekal vodijo ga neki brezvezneži
Citat:
Uporabnik aviator pravi:
slovenski anonimus je mimo vsekal vodijo ga neki brezvezneži