Antenski kabel za total tv

Bossek

Pripravnik
24. sep 2007
668
7
18
bostjan.muha.cc
Zanima me kak kabel je poterbno napeljat za total tv?

Trenutno mam v vse sobe kjer bi potem rad imel total tv navaden antenski kabel (sanja se mi ne ko dB; lahko jutri pogledam). Trenutno TV preko navadne antene deluje. Ali se potem za total tv rabi kak drug kabel (več dB, ...)?

V kolikor bodo omogočili tudi HD, bi seveda tudi to rad videl (na strani piše kmalu).

OldSkul

gps navigator
20. jul 2007
1.866
12
38
antenski kabel je uporaben tudi za totaltv, ker je to le drugo ime za koaksialni kabel.
Če maš kakšne večje dolžine se pa splača kaj boljšega nabavt.

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Ja, ampak to je staro mesec, dva.
Doslej si moral imet za vsak TV svoj reciever (kot tudi sedaj), ampak s to razliko, da si za vsak reciever plačeval najmanj 15,90 EUR.
Torej, če si prej imel 4 recieverje v objektu, si plačal 63,60 EUR, po novem pa za 4 recieverje ( s štirojnim LNB seveda) plačaš 15,90 + 3 x 4 EUR = 27,90 EUR.
Seveda s ponovno vezavo za 24 mesecev.

Bossek

Pripravnik
24. sep 2007
668
7
18
bostjan.muha.cc
Vem ja, saj zato mi je pa ratalo zanimivo. Doma imamo 3 TVje siol IPTV deluje pa samo na enem. In bi prešli na total tv ter bi tako vsi lahko gledali vsaj dokaj solidno programsko shemo (sedaj ostala 2 vidita samo slo1, 2, pop tv pa tv3).

KarEn

Majstr
27. jan 2008
2.251
327
83
Pol pa itak ugotoviš da je tistih 8 zastonj DVB-T ki jih oddajajo čez glavo (glede na količino gledanja). Jaz se zadnje leto ob vsaki položnici Lastovke (14 eur na mesec) sprašujem zakaj je ne skenslam... TVja se gleda ene 5 ur na teden mogoče, od tega praktično samo pop in kanal ter slo1.