Štajerska k Avstriji, druge opcije ni. Preostanek pa naj se potem sam znajde z Zokijem, Janšo in ostalimi klovni.
Habsburška monarhija je špilala.
Zanima me, kakšno je mnenje alterjevcev glede priključitve Slovenije k kakšni od sosednjih držav.
Štajerska k Avstriji, druge opcije ni. Preostanek pa naj se potem sam znajde z Zokijem, Janšo in ostalimi klovni.
Habsburška monarhija je špilala.
pod turkikje so bli šahisti?
gremo mi po svoje, vojsko že mamo
Tolk da parkrat ustrelimo proti A. bomo že vzdržali, pol še sam odpremo pivo in čakamo da nas okupirajo, vsaj eden mora ostat še tolk trezen da podpiše predajo.resno?
moram jaz mal to zgodovino začet študirat.
monarhija..ta tvoja je od kdaj do kdaj..a
a, boste z Zrnecom posnel tretji del filma Gremo mi po svoje.. menjava okolja, da ne boste zapostavljeni. to zna še minister za kulturo financirat.
ker z vojsko dlje ne pridete..še to boste rabil defiblatorje, pa pumpanje imet pri roki
Še radi nas bojo vzeli. Bojo krvavo rabli tampon cono za ustavljanje beguncev iz Lublane.nisem jaz zoher, da bi jodlarji štartal na totiland. mogoče kako vzgojno dat, pa nazj se vrnit. kdo bi rad imel s totilanderji opravka
Še radi nas bojo vzeli. Bojo krvavo rabli tampon cono za ustavljanje beguncev iz Lublane.
Na Trojanih bo ograja in razgledni stolpi, da vam bomo dol mahali. To bo še cel biznis, -vodeni ogledi na ono stran zidu.
Ti bom azil zrihtu. če ne drgač te bomo švercal in skrival kot so unga Šamija
Kaj naj pa jaz ubogi, ko mi pa cela bela Ljubljana spušča svojo greznico po Savi dol?