Anšlus

Ali bi podprli priključitev Slovenije k:

• Avstriji

Glasovi: 35 48,6%
  • Italiji

Glasovi: 0 0,0%
  • Hrvaški

Glasovi: 1 1,4%
  • Madžarski

Glasovi: 3 4,2%
  • Slovenija mora ostati suverena še naprej

Glasovi: 33 45,8%

• Skupaj glasov
    72

hogan

Fizikalc
10. okt 2011
356
97
43
Jaz osebno imam dovolj te zbirokratizirane Slovenije. Počasi se zavedam, da bolje verjetno nikoli ne bo. Zanima me, kakšno je mnenje alterjevcev glede priključitve Slovenije k kakšni od sosednjih držav.

I

Izbrisan uporabnik #488

Štajerska k Avstriji, druge opcije ni. Preostanek pa naj se potem sam znajde z Zokijem, Janšo in ostalimi klovni.

Habsburška monarhija je špilala.

• Všeč mi je
Reactions: B81

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.547
297
83
Pod nobenim pogojem da bi se Slovenije bilo keri državi priklučila.. ostati mora suverena država in iztopit iz Eu in Nato itn..

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Štajerska k Avstriji, druge opcije ni. Preostanek pa naj se potem sam znajde z Zokijem, Janšo in ostalimi klovni.

Habsburška monarhija je špilala.

hvala.
mi, žabarji, ti damo Zokija in Janšo, pa Kordeža in Popoviča, ti poberi še vse od Trojan naprej, dodamo ti še italijane s Krasa in plačamo karto za Graz. naprej se boste že znašli.
nam pa pustiš štajersko, ker moramo tudi mi imeti nerazviti vzhod.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
alabanija bo nas pripojila, ko bo čas. ne biramo mi.

srbija pa upam, da ne bo tretjič v zgodovini osvobajala. so pa edini proti katerim vzamem v roke kamen, fračo, puško..

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
resno?
moram jaz mal to zgodovino začet študirat.

monarhija..ta tvoja je od kdaj do kdaj..a
gremo mi po svoje, vojsko že mamo

a, boste z Zrnecom posnel tretji del filma Gremo mi po svoje.. menjava okolja, da ne boste zapostavljeni. to zna še minister za kulturo financirat.

ker z vojsko dlje ne pridete..še to boste rabil defiblatorje, pa pumpanje imet pri roki

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N

miflo

Fizikalc
17. jun 2018
372
115
43
resno?
moram jaz mal to zgodovino začet študirat.

monarhija..ta tvoja je od kdaj do kdaj..a

a, boste z Zrnecom posnel tretji del filma Gremo mi po svoje.. menjava okolja, da ne boste zapostavljeni. to zna še minister za kulturo financirat.

ker z vojsko dlje ne pridete..še to boste rabil defiblatorje, pa pumpanje imet pri roki
Tolk da parkrat ustrelimo proti A. bomo že vzdržali, pol še sam odpremo pivo in čakamo da nas okupirajo, vsaj eden mora ostat še tolk trezen da podpiše predajo.

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N

miflo

Fizikalc
17. jun 2018
372
115
43
nisem jaz zoher, da bi jodlarji štartal na totiland. mogoče kako vzgojno dat, pa nazj se vrnit. kdo bi rad imel s totilanderji opravka
Še radi nas bojo vzeli. Bojo krvavo rabli tampon cono za ustavljanje beguncev iz Lublane.
Na Trojanih bo ograja in razgledni stolpi, da vam bomo dol mahali. To bo še cel biznis, -vodeni ogledi na ono stran zidu.

I

Izbrisan uporabnik #9334

Še radi nas bojo vzeli. Bojo krvavo rabli tampon cono za ustavljanje beguncev iz Lublane.
Na Trojanih bo ograja in razgledni stolpi, da vam bomo dol mahali. To bo še cel biznis, -vodeni ogledi na ono stran zidu.

:valjamse::valjamse:

Kaj naj pa jaz ubogi, ko mi pa cela bela Ljubljana spušča svojo greznico po Savi dol? :oops1:

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.372
5.646
113
Spij jo kozarček ali dva....pa ti uredimo še prebavo :evil:

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.082
6.932
113
pri taščici
Vedno bolj se mi zdi, da sami sebi res ne znamo vladati. Žalostno a resnično. Samo poglejte volilno udeležbo. In ja, tudi jaz se po glavi tolčen za moje glasove na volitvah. Das glas nekomu ki zna dobro plavsat, ko je izvoljen pa ploščo obrne.