[ANKETA] Novice v podforumu ali čveku?

Kje si želite brati novice?

Rezultati so vidni samo po glasovanju.

sevlje

Fizikalc
25. jul 2007
1.913
0
36
44
Selška dolina
Ker še vedno obstaja dilema, ali se pišejo Novice v svoj podforum, ali imamo kar pomešane v čveku, smo se odločili, da nam pri odločitvi pomagate tudi vi.

Zato predlagam, da glasujete:

Nazadnje uredil moderator:

g_man

Pripravnik
18. avg 2007
100
0
16
38
Mislim da so novice vir nekih novih dogodkov , zanimivosti in so samo trenutnega značaja. Torej se mi zdi nesmisleno držat začasne novice skupaj z nekimi temami v Čveku kjer je dobrodošla obirna debata, ker dela samo nered in zmedo.

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36
Vprašanje nima smisla, ker so novice tako ali tako že zdaj pomešane v čvek (npr. nesreča pod Golovcem), nekaj pa so jih moderatorji umetno prestavili v nov podforum.

Gre se za aktualnost dogodkov in dosegljivost podforuma novice (ki je v 2 nivoju foruma težje dosegljiv) in zato ljudje raje objavijo nove teme kar v "čvek" (kjer bo več odziva).

Čisto po pravici povedano, tale forum postaja iz dneva v dan bolj nepregleden in po strukturi vedno bolj podoben staremu Mobisuxu, tik preden je šlo vse v franže. Da se razumemo, množica podforumov ne prinaša večje preglednosti!

Osebno čakam še na forume: Mala šola, OŠ, Srednja šola, Fakultete v Ljubljani, Fakultete v Mariboru, vegetarijanska prehrana, mesne jedi, sladice, desno usmerjena politika, levo usmerjena politika, novice v osrednji Sloveniji, novice v štajerski regiji, novice v primorski regiji in seveda "za ljubitelje Mobisuxa" z obveznimi 30 podforumi.

pikapoka

Fizikalc
24. avg 2007
2.148
0
36
Domžale
Meni je OK, če so novice v posebnem podforumu, vendar po drugi strani se mi pa zdi, da se folku ne da it v ta podforum oz. kar pozabijo nanj. Če bi bila novica objavljena v čveku, bi bilo sigurno več odziva.

Poleg tega pa mi ni čisto jasno, kaj je sploh poanta objavljanja novic. Saj ene so res fajn za pokomentirat, nekatere so pa krneki oz. se po tematiki ponavljajo (npr. o nesrečah...itak se vedno debatira, kdo je kriv in na koncu se nabije 10 strani kreganja o tem).

Sicer pa novice lahko prebereš npr. na portalu 24ur, straneh dnevnih časopisov, ipd. In imaš zraven možnost komentiranja, če ti je tako nujno vsako stvar pokomentirat.

Dolfe

Pripravnik
22. jul 2007
836
1
18
ksz

Novica je samo toliko časa frišna, dokler ni stara.

Po moje je bolje da se v "Čveku" zvrti kar vse. Tako novice, kot debate. Tako je vsaj vse na enem kupu in sám izmed ostalega prebereš, kaj boš pogledal in kaj ne.

Le moje mnenje.
redface-1.gif

lp