Citat:
Uporabnik XXXL pravi:
Še preveč strpni so moderatorji, glede na bisere, ki se nahajajo na alter-ju.
Ps
nisem glasoval
Citat:
Uporabnik XXXL pravi:
Še preveč strpni so moderatorji, glede na bisere, ki se nahajajo na alter-ju.
Citat:
Uporabnik sass pravi:
lahko daš kak link do teme, kjer je andy poslal koga v toplice brez pravega razloga?
kolikor spremljam njegove teme, se ne spomnim, da bi imel take izpade...
Citat:
Uporabnik Troll pravi:
Za elektorje se ne sekiram. Kar me pomiri je to, da nisem sem ampak se z mano strinja polovica dnevno aktivnih uporabnikov, kar pa tudi veliko šteje.
Spremebe pa tako ali tako ne bo nobene, AndY1 bo še naprej smetil po alterju in s svoje poti odstranjeval vse, kateri bodo že malenkostno odstopali od njegove začrtane smeri. Arbeit macht frai ali kako je že govoril slavni diktator
Citat:
Uporabnik Mont pravi:
Zbrisali so okoli 15 postov, kjer se je videlo mnenje uporabnikov, da je naredil drek.
Citat:
Uporabnik Mont pravi:
Aja, pa ti kar banaj...
Citat:
Uporabnik AndY1 pravi:
Takole se zmenimo. Tale zadnji alter 'dovolj' sem banal iz očitnih razlogov. Ban na originalnem 'Mont' alterju sem ti ponastavil nazaj na prejšnjo vrednost, tako da je samo še dva dni, namesto novih 7 dni zaradi kreiranja novih alterjev.
Potrudi zdržati ta dva dni, potem pa nadaljujemo
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:
Uporabnik Troll pravi:
Za elektorje se ne sekiram. Kar me pomiri je to, da nisem sem ampak se z mano strinja polovica dnevno aktivnih uporabnikov, kar pa tudi veliko šteje.
Spremebe pa tako ali tako ne bo nobene, AndY1 bo še naprej smetil po alterju in s svoje poti odstranjeval vse, kateri bodo že malenkostno odstopali od njegove začrtane smeri. Arbeit macht frai ali kako je že govoril slavni diktator
Pa daj nehaj jamrat, ko stara baba.
Tudi drugi smo že bili banani pa nismo noreli z nobenimi anketami in delali scen. Saj imaš že nov nick, tak da.
Seveda so pa bili primeri, ko so kaznovani potem pokazali še večji primitivizem, kar je kazen še bolj upravičilo.
Podobno kot sedaj.
Vprašaj se, kakšen je bil tvoj prispevek za forum in doprinos.
Kopiral si bedarije v tujem jeziku, ki jih noben ni čital, skratka spamal.
Dolgo si spamal s tistimi fašističnimi forami pač si ga fasal.
Citat:
Uporabnik Troll pravi:
Moj uvodni post je bil navdihnjen z opazovanjem dogajanja na forumu. Sem v preteklih dveh letih že večkrat imel namen odpreti temo s to anketo, pa sem se zadržal. Sedaj pa se je ta vzorec že tolikokrat ponovil, da se nisem mogel več zadržat.
Citat:
Uporabnik Gargy pravi:
Kako v "preteklih dveh letih," če,si šele od 25.2.2016 registriran?