[Anketa]Ali si AndY1 zasluži mod. funkcijo?

Ali menite, da je moderator AndY1 dorasel moderatorski funkciji in si jo zasluži opravljati še napr

Rezultati so vidni samo po glasovanju.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.744
6.743
113
pri taščici
Citat:
Uporabnik XXXL pravi:
Še preveč strpni so moderatorji, glede na bisere, ki se nahajajo na alter-ju.
467716-post_slo.gif

Ps
nisem glasoval

I

Izbrisan uporabnik #488

Rezultat je tesen, a na koncu odločajo elektorji, tak da...

Da se lepo zgledujemo po demokratičnih ureditvah.... LOL
smile-1.gif

Mont

Fizikalc
19. avg 2014
3.193
2
36
Ma sploh ni pomemben rezultat.
Zbrisali so okoli 15 postov, kjer se je videlo mnenje uporabnikov, da je naredil drek.

Ščiti tistega , ki laže in lahko žali vse, ki niso njegovega mnenja.
Ko se braniš, si pa banan.

Sem se logiral samo zaradi teme v avtomobilizmu. Potem sem pač še to napisal.
Lp

Troll

Pripravnik
25. feb 2016
136
5
18
Za elektorje se ne sekiram. Kar me pomiri je to, da nisem sem ampak se z mano strinja polovica dnevno aktivnih uporabnikov, kar pa tudi veliko šteje.

Spremebe pa tako ali tako ne bo nobene, AndY1 bo še naprej smetil po alterju in s svoje poti odstranjeval vse, kateri bodo že malenkostno odstopali od njegove začrtane smeri. Arbeit macht frai ali kako je že govoril slavni diktator

Mont

Fizikalc
19. avg 2014
3.193
2
36
Andy, si rekel, da se je Boomerang ali kaj je že to gov......sam..banal?
Zdržal je 2 uri.
Od takrat je napisal že 23 postov.
Žali ljudi stalno.

A sta partnerja?

Če sta, si ti žena, zgleda.

Ker nam ostalim ne paše natepavanje....

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik Troll pravi:
Za elektorje se ne sekiram. Kar me pomiri je to, da nisem sem ampak se z mano strinja polovica dnevno aktivnih uporabnikov, kar pa tudi veliko šteje.

Spremebe pa tako ali tako ne bo nobene, AndY1 bo še naprej smetil po alterju in s svoje poti odstranjeval vse, kateri bodo že malenkostno odstopali od njegove začrtane smeri. Arbeit macht frai ali kako je že govoril slavni diktator

Pa daj nehaj jamrat, ko stara baba.

Tudi drugi smo že bili banani pa nismo noreli z nobenimi anketami in delali scen. Saj imaš že nov nick, tak da.

Seveda so pa bili primeri, ko so kaznovani potem pokazali še večji primitivizem, kar je kazen še bolj upravičilo.

Podobno kot sedaj.

Vprašaj se, kakšen je bil tvoj prispevek za forum in doprinos.

Kopiral si bedarije v tujem jeziku, ki jih noben ni čital, skratka spamal.

Dolgo si spamal s tistimi fašističnimi forami pač si ga fasal.

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.084
4.080
113
Citat:
Uporabnik Mont pravi:
Zbrisali so okoli 15 postov, kjer se je videlo mnenje uporabnikov, da je naredil drek.

Kje je bilo zbrisanih 15 postov? V tej temi?

Jaz nisem ničesar brisal, Kanta pa tudi ne vsebuje nobenega takega posta.

Mimogrede, še glasoval nisem.

Nazadnje urejeno:

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.084
4.080
113
Citat:
Uporabnik Mont pravi:
Aja, pa ti kar banaj...

Tudi v redu. Na razumen način sem ti ponudil roko:

Citat:
Uporabnik AndY1 pravi:
Takole se zmenimo. Tale zadnji alter 'dovolj' sem banal iz očitnih razlogov. Ban na originalnem 'Mont' alterju sem ti ponastavil nazaj na prejšnjo vrednost, tako da je samo še dva dni, namesto novih 7 dni zaradi kreiranja novih alterjev.

Potrudi zdržati ta dva dni, potem pa nadaljujemo
wink-1.gif

Ampak ne, ne moreš, da ne bi.

Troll

Pripravnik
25. feb 2016
136
5
18
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:
Uporabnik Troll pravi:

Pa daj nehaj jamrat, ko stara baba.

Tudi drugi smo že bili banani pa nismo noreli z nobenimi anketami in delali scen. Saj imaš že nov nick, tak da.

Seveda so pa bili primeri, ko so kaznovani potem pokazali še večji primitivizem, kar je kazen še bolj upravičilo.

Podobno kot sedaj.

Vprašaj se, kakšen je bil tvoj prispevek za forum in doprinos.

Kopiral si bedarije v tujem jeziku, ki jih noben ni čital, skratka spamal.

Dolgo si spamal s tistimi fašističnimi forami pač si ga fasal.

confused-1.gif
confused-1.gif
confused-1.gif
confused-1.gif
confused-1.gif

Verjetno si citiral napačnega uporabnika. Da bi kdaj kopiral kakšne bedarije v tujem jeziku, se ne spomnim. Fašističnih for pa tudi ne pišem. Verjetno si me s kom zamenjal? Tudi banan še nisem bil.
Moj uvodni post je bil navdihnjen z opazovanjem dogajanja na forumu. Sem v preteklih dveh letih že večkrat imel namen odpreti temo s to anketo, pa sem se zadržal. Sedaj pa se je ta vzorec že tolikokrat ponovil, da se nisem mogel več zadržat. Torej odprtje te teme ni bil povod zgolj en sam in osamljen primer, ampak večkratno ponavljanje le-tega

I

Izbrisan uporabnik #488

Ja sorry, na onega ukrajinca je letelo, kdo si pa ti?

I

Izbrisan uporabnik 474

Kako v "preteklih dveh letih," če,si šele od 25.2.2016 registriran?

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.767
15.823
113
Citat:
Uporabnik Troll pravi:
Moj uvodni post je bil navdihnjen z opazovanjem dogajanja na forumu. Sem v preteklih dveh letih že večkrat imel namen odpreti temo s to anketo, pa sem se zadržal. Sedaj pa se je ta vzorec že tolikokrat ponovil, da se nisem mogel več zadržat.

Citat:
Uporabnik Gargy pravi:
Kako v "preteklih dveh letih," če,si šele od 25.2.2016 registriran?

evil.gif

Alter je pač poln alterjev. In od tod tudi tak rezultat te ankete, nič presenetljivega.

brane_new

Guru
10. feb 2008
16.421
2.583
113
Al prou se piše AndY1 al prou se piše And1?
@XXXL
ali tvoj nick govori o številki tvoje noge? o tvojem IQ ne more, ker je tak kot PI - nedefiniran.

Nazadnje urejeno: