angina in polet z letalom :/

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
No jaz imam kar pogosto angine ()moram mandlje it ven zrezat pa se mi neda
smile-1.gif
)

Uglavnem jaz vzamem prvič 2 tableti (čeprav vem da je to brezveze) potem pa na 8 ur približno. Pač 3x na dan, mi na misel ne pride da bi si navijal uro ob 6h zjutraj hehe. Lahko pa tudi vzameš prvi dan na 6 ur (Se pravi 4 tablete) samo tudi nevem koliko učinka ima to. KAkorkoli, nič nebo narobe če bo eno več vzela.

Pa 2 dan po jemanju ni več vročine pa nič, po 3-4 dneh si pa že super. Jaz sploh ne hodim na bolniške ko imam angino, pač tisti prvi pa drugi dan kakšen lekadol vzameš pa je.

Na tvojem mestu nebi paničaril, bi šel na dopust. Samo ti se malo pazi, da se ne nalezeš.

LP

sole

Fizikalc
20. jul 2007
1.452
24
38
Citat:
Uporabnik alexx_ pravi:
moja od danes zjutraj je antibiotike ospen 1500, v ponedeljek pa greva na morje z letalom. je sploh pametno da greva dol? trenutno ma cez 38 vrocine
crazy1.gif

kak predlog? kak hitro primejo antibiotiki?
pije ogromno tekocine, spi in pociva...

pa celi tedn cist zdrava vse ql in ker sva mlada pa sparava na €, seveda, kaj bova vzela riziko odpovedi, nima smisla, saj sva zdrava. evo!
uf-1.gif

totalno neodgovorno, da nisi vzel zavarovanja odpovedi, upam, da si vzel vsaj zdravstveno zavarovanje.... Kot ,da kupiš avto pa ga ne zavaruješ....

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
ja sva vzela zdravstveno, samo pac, ruzika odpovedi ne
crazy1.gif

ce sva pa en dan prej placala, preden jo je zgrablo, kdo si bo mislu da jo bo naslednji dan tak zvilo, ker je bla se tisti dan cist zdrava in zivahna
evil.gif