Android ure

kebab

Pripravnik
23. jan 2008
612
1
18
Verjetno bo pogoj za uporabo Google +

smile-1.gif

SimonS

Pripravnik
25. feb 2012
339
11
18
Google+ ni tak napačna zadeva,ker se lahko v vse storitve prijaviš z enim uporabniškim imenom. Gnoj je samo tista stran 'Google + fejsbuk',ko te avtomatsko gor prijavi. Me pa niti ne moti tak, vse kar je v mojem profilu napisano,je samo ime in prva črka priimka, uporabljati ga sploh ne mislim. Torej nič katastrofalnega. Veliko manj ziher je,kot eni, ko živijo na fejsbuku. Še urnik sranja majo gor. =)

OnT. Čim prej naj naredijo ure. Me zanima končna cena izdelka. Glede na to,da sem Nexus 5 dobil nov za 350€, bi rekel,da bojo ure za kakih 100€. Več bi bil kriminal.
Galaxy Gear 1 gledam,da pride pri debitelu 300€,pa še s Samsungom samo dela,kolikor vidim.
Ko bo pa Apple naredil uro,bodo pa druge tak ali tak prepovedane,ker bo apple ''prvi'' naredil uro in bodo druge stožil. Merilec korakov,ko so ga meli mobiteli že pred leti so ravnokar patentirali. x)

iMM

Fizikalc
9. okt 2010
1.240
2
36
Dejansko jim je dobro uspelo to naredit, mi je prav všeč. Problem se pojavi pri jezikovnem vnosu, slovenščina tukaj odpade, v angleščini si pa z znanci verjetno ne bomo pisali, tipkovnice pa na uri verjetno ni. Tukaj pa potem lahko pride v poštev da kak developer naredi tipkovnico z katero se bo hitro dalo pisat tudi na taki uri. Hey, tukaj je pa andorid zakon :D Upam, da google ne bo opustil nexus serije, naj naredijo nek spodoben telefon pa ni vrag da ga ne bojo ljudje kupovali.

Google+ je legendarna zadeva ja, tisti socialni profili so pa res čisto mimo, oziroma niti niso mimo, prepozni so.

Nazadnje urejeno:

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.870
694
113
Citat:
Uporabnik SimonS pravi:
...
Merilec korakov,ko so ga meli mobiteli že pred leti so ravnokar patentirali. x)

Patenti niso tako enostavna tema, kot si misliš.

Pri konkretnem primeru si pozabil na naslednje zadeve:
- gre za "izboljševalni" patent in ne za izvirnega
- patent ni bil vložen ravnokar, ampak septembra 2012
- patent še sploh ni bil odobren, le vloga je bila javno objavljena (kar je običajno po 18 mesecih od vložitve)

Steve

Guru
13. avg 2007
10.011
1.903
113
Po video sodec je ta ura google now v malem. Ta storitev pa je zaenkrat pri nas skoraj da neupotabna. Samsungova ura pa je itak kompletni fail, glih tolko so nekaj skup spacali da se lahko qurcijo da so bili prvi od velikih

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
"prvi od velikih" je lepa besedna igra
smile-1.gif

te ure so meni vse grdo ogromne. skoraj kot bi s paščkom telefon pripel na roko. ko bi bile vsaj ukrivljene...

doto

Fizikalc
25. jul 2007
3.175
0
36
Dobro tole je CGI. Me pa zanima kako bo s trajanjem barerije, če bo zadeva res tako tanka. Kolikor je slišati ima Apple z avtonomijo največ težav, zato traja razvoj že toliko časa.

Piccadilly

Fizikalc
22. dec 2009
1.716
68
48
Wireless charging pa mi je vseeno če traja baterija dan in pol. To miniaturno kapaciteto baterije še wireless pri 0.5A napolni dokaj hitro.

Krasna ura, če bo res podobna tej na videu postane mogoče moj prvi smartwatch.

doto

Fizikalc
25. jul 2007
3.175
0
36
Jaz ne rabim še ene naprave, ki bi jo moral spet vsak dan polniti. Wireless pa sploh ne. Da bo še ena stvar oddajala močno magnetno polje na nočni omarci ob glavi med spanjem
bonk.gif

Piccadilly

Fizikalc
22. dec 2009
1.716
68
48
A maš samo en šteker v hiši? Al vzameš uro s tolk funkcionalnosti in polneš dnevno, ali pa je zate bolj kakšen Pebble.

doto

Fizikalc
25. jul 2007
3.175
0
36
Če bi nosil uro, bi jo mel ponoči na nočni omarci. Preostali del dneva je pa na roki. Se pravi se lahko fila samo ponoči.

Pebble zdrži 2-3 dni kar ni to. Ura bi morala zdržati vsaj en mesec. Drugače nima smisla. Vsaj zame ne.

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.870
694
113
Citat:
Uporabnik doto pravi:
Pebble zdrži 2-3 dni kar ni to. Ura bi morala zdržati vsaj en mesec. Drugače nima smisla. Vsaj zame ne.

To pa ob današnji tehnologiji žal ni možno (govorim seveda za pametne ure). Poraba je kakšna je, baterije pa tudi niso nek biser.

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.870
694
113
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Kaj pa da ima e-paper ekran in samo sporoča če imaš neodgovorjen klic, sms preko BT 4?

To je Pebble. Zdrži ~7 dni v idealnih pogojih.

futuristic

geđet frik
Osebje foruma
13. jul 2007
7.915
654
113
Točno tako.
Tudi neke hude funkcionalnosti ne rabiš na uri. Rabiš samo kakšne opomnike (sestanek, mail, sms, prihodni klic...) in to je to.
Sploh če ura izgleda tako dobro:
Moto-360-630x440.png

Podobne teme