Android tv box

Smajo

Fizikalc
15. maj 2012
549
25
28
hraše
Kupil sem nek kitajski Android tv box. Presenečen nad delovanjem. Vse tako kot je treba. Uporabljam ga kot mediaplayer in seveda otroci za igranje iger. Zato bi potreboval še gamepad oz. game controller, da otroci ne bodo uporabljali moj mobi za upravljanje. Imate kake predloge?
https://www.youtube.com/watch?v=vqh3RjBwH4o
grin1.gif

savo

Zelenc'
8. dec 2007
6
0
1
Mele f10 airmouse. uporabljam in sem zelo zadovoljen tipkovnica in miška hkrati.

Smajo

Fizikalc
15. maj 2012
549
25
28
hraše
imam tipkovnico, pa tudi svoj telefon uporabljam, vendar vi vseeno rad da imajo otroci nekaj v stilu ps3 ali xbox kontroler.

Mikrohard

iPhone Profi
20. jul 2007
5.868
753
113
www.jernej.org
Za uporabo android STB-jev so najbolj primerni AirMouse daljinci (imaš tipkovnico, daljinec in motion miško).

Lahko si pa tudi povežeš in zmapiraš original xbox/ps3 kontroller za uporabo v igrah (obstaja android aplikacija).

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
če je tv box rootan, potem inštaliraš sixaxis in lahko uporabljaš drag original ali pocen ponaredke PS3 gamepade. BLuetooth povezava.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.dancingpixelstudios.sixaxiscontroller

Lahko pa tudi kaj brezžičnega od Logitecha. Dobiš zraven usb ključek za povezavo.

Edino kar mi ni čisto jasno in mi na hitro ni uspelo stestirat, kako se iz game moda prestaviš v mouse mode, da se lahko potem s PS3 ploščkom premikaš v meniju od igrce. To bi se mogu nekje v nastavitvah vrjetno poigrat.

strasni

Pripravnik
16. mar 2011
103
5
18
@Smajo
Lahko vprašam kje si nabavil in koliko ? vse skupaj za dostavo?
Če prav razumem to priklopiš na TV?

strasni

Pripravnik
16. mar 2011
103
5
18
Kaj menite o TpaD-u iz Sparove ponudbe?
Skupaj z daljincem za 80€
gledam specifikacijo in so v bistvu enako kot za iMito MX2, cena z daljincem pa v bistvu tudi...

Alioth

Pripravnik
8. avg 2007
469
7
18
Ker bolj malo vem o teh android playerjih, a prek hdmi pošiljajo dolby digital in DTS zvok? Je to odvisno od aplikacije ali sploh ne gre?
Če ne gre, ni uporabno.