android telefon s tipkami

john

Pripravnik
27. sep 2007
646
0
16
ne spremljam gsm scene, rad bi pa android telefon z gps-om

Trenutno uporabljam Nokio E52, ki je za moje pojme več kot dovolj

Rad bi malo testiral android, pa bi imel nekaj podobnega

Rabim notranji GPS
Da ima klasično tipkovnico s številkami + touchscreen

To sploh obstaja
smile-1.gif

LP

naliM

Majstr
26. sep 2007
1.401
235
63
No, tako hudo pa spet ni.
smile-1.gif

Pri Motoroli se marsikaj najde, tudi BB sil razporeditve tipk (npr. Motorola PRO+, a ga ne kupuj pri mobisvetu).
Sam sem tretje leto na Motoroli Milestone (najprej I, sedaj II) in tudi naslednji telefon bo, ko bo prišel čas za menjavo, Milestone (takrat IV ali V).
Kakovost izdelave je neprimerljiva s plastičnimi igračkami ostalih proizvajalcev, slider MMI je tudi v 3.letu uporabe brez kakršnekoli zračnosti, pa je bil telefon že kar nekajkrat na tleh (pač klasika pri otrocih).

Da ne bo samo hvala - tudi nekaj težav je bilo MM I in II: pri obeh je crknil digitalizatior dotikov (neobčutljiv je postal na dotike na 1/4 zaslona), a se je telefon ravno zaradi fizične tipkovnice še vedno lahko uporabljal. Popravilo pri MM I me je stalo 25EUR, pri MM II pa so to rešili v garanciji.

Nazadnje urejeno:

disco

Fizikalc
21. jul 2007
1.102
0
36
Motorola droid pro. Edini, ki se ga splaca imet, ce isces e72 zamenjavo. Jaz sem isto sel iz e71 na android in se nisem nikoli navadil na onscreen tipkovnice. Sem sprobal vse modele s tipkovnico in sedaj sem ze eno leto na Droid Pro. Dalec ps tega, da je popoln, ampak tipkam pa ko na pcju :)