Android telefon, kako?

Fadil

pimpL
20. jan 2010
8.980
7.320
113
Na služæbenem telefonu LG Bello sem že pred časom dodal tudi svoj google račun katerega bi sedaj rad izbrisal, vendar mi nikakor ne gre. Lahko samo odstranim kljukico, da ne sinhronizira, izbrisati pa ga ne znam.

Druga stvar, ki me žre pa je sinhronizacija koledarja. Stike in pošto mi lepo sinhronizira, koledarja pa ne. Pred kratkim mi je še delalo normalno, sedaj pa ne vem, ali sem sam kaj zajebal, ali pa se je samo kaj spremenilo? Pomoč in nasveti dobrodošli.

Lep dan še naprej

Fadil

pimpL
20. jan 2010
8.980
7.320
113
Tudi to sem delno uredil, tako da je koledar sinhroniziran, mi pa manjka nekaj stvari. Sicer ne vem zakaj, ampak...

Mogoče kdo ve kako se dokončno izbrišejo maili iz smetnjaka na Androidu? V smetnjaku imam 11700 mailov, vendar ko jih označim vse in pritisnem izbriši, mi čez določen čas javi, da se program ne odziva in ponudi da ga zapre ali pa da počakam.. Na limun...
rolleyes-1.gif

Kdo zna te maile izbrisati?

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.025
-381
113
naredi format pa bo...

maile bos pa najhitrejse zbrisal preko pc, na mail vmesniku

Fadil

pimpL
20. jan 2010
8.980
7.320
113
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
naredi format pa bo...

maile bos pa najhitrejse zbrisal preko pc, na mail vmesniku
Baje da se na vmesniku sami pobrišejo po cca. 20 dneh. Ker pa sem sam prebrane maile na mobitelu enostavno brisal imam sedaj poln koš, za katerega ne vem kako ga izprazniti. Naj bi sedaj ti maili ostali na mobitelu in zato me zanima kako jih lahko odstranim, saj ko označim vse (11700) mi telefon enostavno zašteka Kako jih izpraznim koš?