Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Imam Galaxy S in bi rad da se mi vsakič ko ga priklopim na kabel sinhronizirali dokumenti iz telefona na računalnik. V Kies programu nič ne najdem. Ali obstaja kak program?
Na androidu se to načeloma ne dela tako. Sinhronizacija poteka avtomatsko OTA z google contacts ali exchangom. Kiesa pa ne rabiš za nič. Če si vajen iz starih časov nokij, kablov in pc suitov potem to zahteva malo privajanja, ampak je kul.
Če boš vseeno še vedno želel sinhronizacijo prek kabla ti pa ne znam pomagat...
Android ima vse super rešeno in sinhronizacija dokumentov ni potrebna, ker je to stvar preteklosti. Zdaj ali boš sprejel povsem drugačno (modernejšo) filozofijo oblaka ali pa boš nesrečen s takšnim telefonom
Tole pa ne razumem, da sinhronizacija DOKUMENTOV ni potrebna??? Pa saj mi ni obvezen kabel, lahko tudi po zraku, samo da je avtomatika, ne pa da moram vsakič študirat ali sem ali nisem.
dropbox in gdocs sta edine opcije. ampak tukaj je drugačna filozofija kot pri wm. ni prenašanja dokumentov sem in tja, ampak so v oblaku in dostopaš do njih iz tel, računalnika,...
Citat: Uporabnik brgo pravi:
Android ima vse super rešeno in sinhronizacija dokumentov ni potrebna, ker je to stvar preteklosti. Zdaj ali boš sprejel povsem drugačno (modernejšo) filozofijo oblaka ali pa boš nesrečen s takšnim telefonom
Kako zbrišeš VSE maile naenkrat, brez da bi klikal na vsakega in ga označeval??? (HTC HD2). Po navodilih na internetu bi se moral pojaviti meni select all, ampak na tej verziji tega ni
Na računalniku imam excelov dokument, v katerega vnašam podatke. Rad bi ta isti dokument imel tudi v "android" telefonu, da bi vnašal tudi na terenu. Po tem bi dokument v računalniku posodobil z podatki, ki sem jih vnašal v telefonu. kako lahko to storim?
Na računalnik inštaliraš dropbox in daš noter svoje dokumente. Na telefon si ga še inštaliraj in boš imel vedno posodobljene dokumente na vseh napravah
Če boš uporabil sinhronizacijo (Sugarsync, Dropbox ...), potem se bo zadeva posinhronizirala avtomatično.
Pravzaprav te moram ob tem opozoriti, da ločiš med sinhronizacijo in "odlaganjem" nekam v oblak. Pri odlaganju se datoteka pač shrani nekam na oblak (internet) in (načeloma) nimaš kopije pri sebi. Operiraš le z verzijo, ki je v oblaku. Z vsemi dobrimi in slabimi lastnostmi takšnega načina
Pri pravi sinhronizaciji pa načeloma delaš s katerim koli dokumentom, nato pa sistem sam poskrbi, da je na vseh (za to določenih mestih) zadeva sinhronizirana. Kar je lahko v določenih primerih tudi zelo nevarno
krava res je lahko včasih nevarno, ker nimaš istih odloženih kopij ampak Dropbox pa pozna revizije in torej varnostne kopije pred vsako zamenjavo datoteke oziroma spremembo in jo lahko povrneš na prejšnjo različico.
Ja, saj Sugarsync tudi (mislim, da shrani pet zadnjih kopij datotek, ki se ne štejejo v tvojo kvoto in ostanejo tam).
Ampak opozoriti velja vseeno ... se je že marsikaj dogajalo.
Dodatek - po preverjanju - pravzaprav je (pri Sugarsync) napisano tako, da ostanejo te kopije zbrisanih samo za tiste stvari, ki niso sinhronizirane. Torej je pri tem potrebno paziti.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.