Android, Gmail in FB koledar

kripo

Fizikalc
19. avg 2007
1.941
1
38
46
Ljubljana
Če si uvozim FB koledar v Gmail koledar, mi npr. r.d. avtomatsko določi za cel dan ..

A se da kje nastaviti, da bi bil samo ob 9.00, ne pa cel dan
frown-1.gif
.. OK, razen to, da vsak vnos posebej kopiram v Gmail koledar in ga potem urejam po svoje .. Pa recimo, da imam veliko število r.d. in se mi tega preprosto ne da ..

Je kak način?

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.721
113
Vse najboljše....

Če na to namiguješ
grin1.gif

Če bi imel rojstni dan samo eno uro, potem bi bila rojstna ura
17758-icon_confused.gif

Nazadnje urejeno:

maddog

Fizikalc
16. avg 2007
1.817
0
36
okolica MB
Lol. Ja, potemtakem bi ti ob koncu eventa zginil iz koledarja in bi ga lahko zamudil. Zato pa je DAILY event.

kripo

Fizikalc
19. avg 2007
1.941
1
38
46
Ljubljana
Hvala, hvala .. sicer pa nisem namigoval na to.

Z 2.1. sem šel na 2.2 in imam zdaj težave, ker mi zdaj ne kaže več vnosov, ki sem jih delal direktno v HTC .. kar je bilo z Gmaila je ostalo, HTC koledar je pa izginil .. In tudi med možnostmi ga ni ..

Če uvozim s FB rojstne dneve, potem mi jih razvleče čez cel dan
frown-1.gif
kar je smotano .. jaz bi imel samo nrp. d ami ob 9ih javi, da ga ima ta ali ta in je to to .. so mi drugi eventi bolj pomembni kot r.d. .. pol pa naj se še zgodijo dnevi, ko imajo r.d. dve ali več oseb .. postane nepregledno ..

a potem ni opcije, da bi bil r.d. "stlačen" s celega dneva v nek omejen termin?
frown-1.gif

kripo

Fizikalc
19. avg 2007
1.941
1
38
46
Ljubljana
Saj ne rabim imeti cel dan pred sabo, da ima nekdo r.d. .. samo toliko, da me ob določeni uri opomnik opomne .. that's it ..

kripo

Fizikalc
19. avg 2007
1.941
1
38
46
Ljubljana
tle je že jasno, vendar v koledarju na htc pa označi cel dan barvno .. bi pa hotel takole, kot imaš ti ..

maddog

Fizikalc
16. avg 2007
1.817
0
36
okolica MB
Nevem, mogoce je HTCjev koledar tak glup. Jas imam stock Android calendar, ker imam MIUI ROM gor, pa je oznacen rd kot modra pika vsak dan v Monthly viewu, v Weekly pa tako kot na google.com/calendar strani. Eventi pa so oznaceni od ure do ure ja.

Probaj si s tem dodat rdje : http://www.fbcal.com/