Android apliakcije - nočem avtomatičen update

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Ravnokar mi je samodejno zalaufalo update Google Maps in hotelo zdownloadati 6 MB. Nisem mogel skenslati, niti google maps ne najdem v android marketu. Nikjer nisem naštimal avtomatičen update, niti ne vem kje se to naštima.

ima kdo kakšno idejo?
confused-1.gif

Morphey

Fizikalc
6. okt 2008
1.164
4
38
Maribor
Kak ti je hotelo samodejno prenesti Google maps. A opozorilo si dobil za update v notification baru?

Nazadnje urejeno:

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Nisem nobeno opozorilo dobil. Samo prenašat je začelo, sem ravno mel v rokah GSM. Oz. v notification bars- je pisalo updating, ampak ga nisem odobril.

Od zjutraj imam tako že prek 15 MB prenešenih podatkov.
bonk.gif

Nazadnje urejeno:

tac

Pripravnik
25. sep 2007
152
0
16
Lblana
ena mesarska rešitev (za vse, ni selekcije po programih)
settings-accounts&sync-izklopi Background Data

To bi moralo delat, bols bi blo dobit programski firewall, bodo povedal ker je tabolš

maddog

Fizikalc
16. avg 2007
1.817
0
36
okolica MB
Google Maps (in se kr nekaj takih servisov) je kot Manual update (pise z rdeco). Sicer pa gres na Market pa das klukico vstran poleg automatic update.

mm46

Pripravnik
5. sep 2007
597
7
18
40
Ko sem še imel Desire, je bla aplikacija Maps vidna v marketu samo, če si v MarketEnabler (potreben root) izbral T-Mobile US

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Pomojem je napaka s strani (plačljive) aplikacije Traffic Counter Pro. Današnja poraba naj bi bila že 90 MB

V zadnjih dveh urah mi Traffic Counter Pro kaže porabo 14 MB, 3G Watchdog pa 2 MB. hm...

maddog

Fizikalc
16. avg 2007
1.817
0
36
okolica MB
Preveri z SMS stanjem, ce je dejansko poraba taka. Glede Google Maps , danes dalje mi kaze update na 5.5 verzijo pod My Apps. ROM je stock HTC 2.2. Updatal se mi ni sam ker je z rdeco oznacen kot Manual update in taki updejti zahtevajo od uporabnika sprozitev. Podobno je z Facebookom ter Twitterjem. Prav tako ne pomnim da bi se mi kak app avtomatsko updateal, ce le nisem stisnil gumba na vrhu "Update all". Obicajno updatam rocno po potrebi, ker prej vedno preberem Changelog, kaj je sploh novega ter odziv uporabnikov na update, ce so kaksni bugi.

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.878
698
113
Citat:
Uporabnik maddog pravi:
Preveri z SMS stanjem, ce je dejansko poraba taka. Glede Google Maps , danes dalje mi kaze update na 5.5 verzijo pod My Apps. ROM je stock HTC 2.2. Updatal se mi ni sam ker je z rdeco oznacen kot Manual update in taki updejti zahtevajo od uporabnika sprozitev. Podobno je z Facebookom ter Twitterjem. Prav tako ne pomnim da bi se mi kak app avtomatsko updateal, ce le nisem stisnil gumba na vrhu "Update all". Obicajno updatam rocno po potrebi, ker prej vedno preberem Changelog, kaj je sploh novega ter odziv uporabnikov na update, ce so kaksni bugi.

Kje pa vidiš te updejte? Ker jaz imam Desire S in imam še vedno 5.2 verzijo Google Maps.
Če grem pod software updates mi ne najde nič updejtov.

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Google Maps še vedno dobiš samo preko Market Enablerja. Meni na SGS še nikoli ni nič avtomatsko updatalo, čeprav imam za več aplikacij to obkljukano. Še vedno sem moral pritisniti Update All.