Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Tudi jaz, ampak 4.4.2. edino št. programske opreme je drugačna pa končno mi kaže zgodovino klicev, kar mi po prvem updateu pred kakšnim mesecem na 4.4.2. ni delalo.
Sem pa dobil HTC Sense 6.0 telefon je M7.
Mene je tudi danes zjutraj čakal update na 4.4.3 preko OTA. Nič pretresljivega, razen, da so buge poštimali kot je napovedano. Novi dialer pa ni moteč, nekaj spremembe pač. Na prvi pogled všečen.
Sicer pa bodo večje vidne (grafične) spremembe OSa šele pri 4.5
Mi kdo razloži, kaj je s tem menijem za klicanje ali je le moj totalno mimo?
Stisnem slušalko, me vrže na ta imenik z velikimi črkami...stisnem na sredini tipkovnico in mi pokaže nič, samo bel ekran. Stisnem belo podlago in začne kar nekoga iz zgodovine klicat. WTF?
To z belo podlago po kliku na številčnico se je meni dogajalo pri 4.4.2 - sedaj na 4.4.3 pa ne več.
Takrat sem moral dvakrat klikniti na številčnico, pa je bilo.
A ma še kdo težave s certifikati, konkretno s spletno banko? Po tej posodobitvi mi Chrome ne zazna več certifikata za spletno banko... probal že vse živo, tudi s fIrefoxom, pa ne dela.... tut na novo instaliral certifikat, pa še vedno nič...
Sem probal še druge spletne strani, kjer potrebujem certifikat, in očitno dela. Sam spletna banka ne dela... Bo treba banko pobarat, kaj bi lahko blo... Hvala vseeno
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.