Android 2.2

fara

Pripravnik
15. sep 2007
130
0
16
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
žal te moram razočarat z novico da gre 2.1 in 2.2 na vsak android telefon, tudi na prehistoričnega herota, ne samo na tvoj podaljšek smokija. to je samo tak za info, da se ne boš blamiral v gostilni v debetah za šankom kdo ima jaæega.
glede na to da ti je čefurščina materin jezik, ti povem da se napiše pamtivek in ne pantivek

arogantni frajer - na G1 ne gre..glej, da se ne boš blamiral ti.

to je forum in ne vem kaj je narobe, če nekdo prosi za navodila

fara

Pripravnik
15. sep 2007
130
0
16
Citat:
Uporabnik Mikrohard pravi:
Zgleda nisi prebral, kar piše na linku.... prvi g33ki so si že sami portali zadnjo verzijo androida (ki je pač open source) na svoje telefone... seveda je vse skupaj bolj ali manj neuporabno, dokler ne bodo izšli uradni romi (in kasneje modificirane verzije le-teh).

ja ja sem videl..sej sem napisal, da še nisem dobil preko OTE - tisto je najbolj enostavno
smile-1.gif

xXx

Pripravnik
30. avg 2007
997
0
16
Citat:
Uporabnik fara pravi:
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
žal te moram razočarat z novico da gre 2.1 in 2.2 na vsak android telefon, tudi na prehistoričnega herota, ne samo na tvoj podaljšek smokija. to je samo tak za info, da se ne boš blamiral v gostilni v debetah za šankom kdo ima jaæega.
glede na to da ti je čefurščina materin jezik, ti povem da se napiše pamtivek in ne pantivek

arogantni frajer - na G1 ne gre..glej, da se ne boš blamiral ti.

to je forum in ne vem kaj je narobe, če nekdo prosi za navodila

Imaš take in drugačne. Dosti je ljudi ki pomagajo in pričakuješ pametno debato od njih, imaš pa tudi Steva, staregadeca pa še kakega mogoče, ko ne mores pričakovat drugo kot neke gluposti, razen ko sami rabijo pomoč. Verjetno bo Steve sam prilagodil 2.2 in bo čisto brez navodil tretjega to spravu na njegov telefon. Še dobro da je bolj malo Stevov, ker če bi jih blo več, bi težko najdu kako free aplikacijo u Android market.

matt

yeeeehaaaaw
20. jul 2007
866
0
16
Zaznavam neko napetost v tem threadu.... Tisti, ki nimate kakšnih hudih izkušenj z Androidom predlagam, da počakate na verzije:

Android 2.7 (Krispy Kreme)
Release Date: Summer/Fall 2015
Features:
-Charges via self-righteousness from not owning an iPhone
-Speaker automatically blasts Sade when in vicinity of love-making
-Transforms into an actual android
-Divides by zero

Android 3.0 (Lollipops)
Release Date: Spring/Summer 2016
Feature:
-BLOW JOBS

Vir: gizmodo

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš

Jobs je že vedel zakaj ne flasha na telefone.
smirk-1.gif

Pa to tak bogo dela celo na 1Ghz telefonu, da ne morem verjet in to na novem androidu 2.2

467716-post_slo.gif

undefined

Fizikalc
6. jan 2008
1.220
0
36
@badguy777: to je nakaj podobnega kot engadgetov test, ko je bil Nexus One najslabši, čeprav je bilo potem 100x dokazano da ni tako..

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
Nisem zaj govoril o hitrosti nalaganja strani, ampak o tem kak zgleda in kakšno je navigiranje po njej. Ko sem to videl na najzmogljivejšem androidu... ne hvala, nočem flasha na telefonu.Nexus1 ni hitrejši od iphona 3gs pri nalaganju html strani, včasih še od htc hd2 ni, tak da o kakih 100x dokazano ti to? Videl sem recimo 4 videje, kjer so testirali 3gs in ostale konkurente, pa je vedno bil 3gs najhitrejši.
wink-1.gif

Mikrohard

iPhone Profi
20. jul 2007
5.884
764
113
www.jernej.org
Seveda z vklopljenim flashom ne more biti hitrejši (če nalaga brezvezne flash reklame). Se je pa tudi lepo videlo, da je na straneh brez flasha nexus najhitrejši (kar je logično glede na HW premoč).

Ginginova

Guru
28. jul 2007
6.522
1.405
113
Trentutni Flash in tudi Android 2.2 firmware sta še v javni beti z milijonom bugov v riti ...

Uradno pride Flash za Android šele junija, Zmrznjen Jogurt (Android 2.2) za Nexus One se pa še meša in bo med navadne smrtnike spuščen šele čez par tednov. V soboto so ga prejeli le testni telefoni (novinarji in zaposleni pri Google-u).

Tako, da se bo še marsikaj popravilo.
wink-1.gif

Meni se pa drugače jebe za Flash. V principu mi ugaja, da mi ne skačejo v fris brezvezne multimedijske reklame. 10 let nazaj pasice, danes pa celi HD DVDji v Flashu. Bljak.

Nazadnje urejeno:

tsunami

Majstr
6. jun 2008
1.492
308
83
Sem probal tisto stran na moji N900 pa je scrollala brez problemov. Res pa je, da imam Adblocker. Meni je bistvo, da si lahko pogledam kak video prispevek na straneh naših medijev in da odblokiram tiste flash vsebine, ki jih sam hočem z dodajanjem izjem v filter. Pri tem mi je tudi v veliko pomoč Firefox na PC-ju, tako da imam oboje identično nastavljeno.

delter333

Guru
21. maj 2010
1.929
1.627
113
Notranjska
Citat:
Uporabnik tsunami pravi:
Sem probal tisto stran na moji N900 pa je scrollala brez problemov. Res pa je, da imam Adblocker. Meni je bistvo, da si lahko pogledam kak video prispevek na straneh naših medijev in da odblokiram tiste flash vsebine, ki jih sam hočem z dodajanjem izjem v filter. Pri tem mi je tudi v veliko pomoč Firefox na PC-ju, tako da imam oboje identično nastavljeno.

E to je tudi meni všeč in mislim da vsaj v startu bistvo, kakšen filmček na info straneh in morda kakšen flash spil dosti se pa stem itak ne gre igrati pri teh kapacitetah baterij.

Ginginova

Guru
28. jul 2007
6.522
1.405
113
Skozi Android 2.2 API je ne bo. Lahko pa kak od proizvajalcev telefonov slednjo funkcionalnost doda. Če se mu da. Ampak se mu ne bo, ker se jim ne ljubi niti delat update-ov na najnovejšo verzijo Androida.
smile-1.gif

Tomsonman

Majstr
30. maj 2010
3.756
304
83
Grrr.... torej no android phone for me!
frown-1.gif

Pa tak se je govorilo da bo v 2.2 sigurno rSAP .... kak so smotani!