Android 15 - ponavljajoča obvestila

mistique

Guru
16. jun 2009
15.138
2.662
113
Emona / Carnium
Ima še kdo spodaj opisani problem s ponavljajočimi obvestili v Androidu (15)? Ne vem s katero posodobitvijo se je to spremenilo, ampak prej je zadeva delovala drugače in predvsem bolj prijazno.

1. Če obvestilo o novem sporočilu ignoriram, mi telefon čez nekaj minut ponovno signalizira, da sem dobil sporočilo. Kot nekakšen opomnik. Ne ugotovim, kako to izklopiti. Se pa to dogaja z vsemi aplikacijami, ki sem jim omogočil pošiljanje obvestil (notifications) in ne zgolj z Outlookom, ki sem ga uporabil, kot primer.

2. Prejmem e-poštno sporočilo in obvestilo na telefon. E-poštno sporočilo odprem v desktop Oultook-u. Na telefonu pa se mi obvestilo o neprebranem sporočilu ne odstrani in še huje, ponavlja se točka 1. :obesise:

iPhone ni problem za to rešitev :poreden:

mistique

Guru
16. jun 2009
15.138
2.662
113
Emona / Carnium
Pozabil poudariti, da imam izklopljeno "Repeat notifications alerts".
1758269941541.png

Samo Svoj

Guru
27. jan 2022
8.184
3.662
113
Najbolj neumne rešitve so včasih prave. :oops1:

Verjetno si probal telefon izklopit in vklopit?

Pri moji ženi se vsakih par dni nekaj zacikla, da ji Outlook več ne osvežuje službene pošte. Ni druge rešitve kot račun pobrisat in na novo naložit. :rolleyes:

mistique

Guru
16. jun 2009
15.138
2.662
113
Emona / Carnium
Najbolj neumne rešitve so včasih prave. :oops1:
Nisam lijep al sam glup varianta.
Verjetno si probal telefon izklopit in vklopit?
Ja, ampak ni vplivalo. Sem upal, da bo drugi update odpravil to...funkcionalnost, ampak je ostalo enako.
Pri moji ženi se vsakih par dni nekaj zacikla, da ji Outlook več ne osvežuje službene pošte. Ni druge rešitve kot račun pobrisat in na novo naložit. :rolleyes:
To je (tudi MS-ju) znan problem. Upam pa da ne uporablja novega (NEW) Oultook-a, ker milo rečeno je to beta in do pred nekaj meseci še ni bil uporaben.
Ste poskusili s profile repair-om ali pa pucanjem cache-a? Preveri še, koliko razpoložljivega prostora ima poštni predal.
Tudi meni se je to že zgodilo (skrajno neugodno in čudni dnevi, ko ni mailov), ampak je pomagal restart Oultook-a.