AndražH. - Rapad tepe ipi mapam prevod

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Za vsakim samoglasnikom dodaš P in isti samoglasnik, ki je pred P-jem. Daj pivo.
evil.gif

Rapad - rad
tepe - te
ipi - i
mapam - mam

Nazadnje urejeno:

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.062
5.659
113
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Pa to so bile otroške igrice, ko si p dodajal, papagajščina se je temu reklo. Pa še veliko drugih kombinacij je bilo, ampak ponavadi s p-ji. No to je bilo popularno kar ohoho let nazaj, ne vem koliko si star. Zdaj se tak menijo preko SMS-ov in jim ''kode'' niso potrebne.

Eni smo se strelal pa delal peesdarije za transformatorjem
grin1.gif

kdosemjaz

Fizikalc
1. avg 2007
1.654
0
36
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:

RAPAD TEPE IPI MAPAM - cimer avtorice pesmi "Tu da tu" je prepisoval, vendar pa je zaradi birpodn dioptrije in splosne konfuznosti uma prepisal svojo verzijo pesmi. Avtor je se vecji moron kot njegova cimra, saj je v navidez nesmiselni naslov skril frazo "Rad te imam", ki naj bi vzgala pri intelektualkah, avtorja pa priblizala Presernu in Murnu.

hysterical-1.gif
Men se tud zdi tole najbolj logična razlaga za Hribarjeve bistroumne pesmice.

msenjur

Guru
11. sep 2007
26.986
-384
113
uredu!

zdej vsi k ste kej konkretnega napisali v zvezi s tem, dejte naslove, da dobite pivo!

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Pa to so bile otroške igrice, ko si p dodajal, papagajščina se je temu reklo. Pa še veliko drugih kombinacij je bilo, ampak ponavadi s p-ji. No to je bilo popularno kar ohoho let nazaj, ne vem koliko si star. Zdaj se tak menijo preko SMS-ov in jim ''kode'' niso potrebne.

Eni smo se strelal pa delal peesdarije za transformatorjem
grin1.gif

Hehe, to pa priznam, da sem bil med pridnimi otroci. Sej sem naredil kako bedarijo, ampak sem kot mali froc predvsem požrl vsako knjigo, ki sem jo našel. Pa mi je tudi to prav prišlo v življenju.

Bagdad_Blue

i ate all the pies
13. avg 2007
222
0
16
43
LJ-VZHOD
To je pa Balkanska šatra....drugo polovico besede postaviš pred prvo....če se naučiš hitro govorit, te tud tisti, ki vedo v čemu je štos ne zastopijo pol k....
rolleyes-1.gif

Bagdad_Blue

i ate all the pies
13. avg 2007
222
0
16
43
LJ-VZHOD
Mislil sem recimo: jaz in prijatelj zadevo govoriva hitro in tekoče, medtem ko moja mama zadevo pozna, vendar zaradi hitrosti najinega govora ne uspe slediti in dešifrirati. I tako lahko prijatelju povem kam sem skril "weapons of mass destruction"....
cheer.gif

pikica

Fizikalc
28. jan 2008
5.759
1
36
36
rad te imam to pomen...v (upam da sem si prav zapomnila) papagajščini...vsakemu zlogu dodajajo pa, pe, pi, po pu(odvisno od zloga)

Nazadnje urejeno: