Citat:
Na 16 kilometrov dolgem delu naj bi namreč razširili vozišče
kaj sele da bi kaj naredili.Citat:
SI že kdaj peš hodil ali si samo za računalnikom![]()
Kot berem na alterju; NIC! Samo pol mostu podrli.Citat:
Bistven je tukaj čas določen v ure natančno...v sloveniji to ne obstaja
Citat:
KAKO bodo tole samo na pol podrli hanzz.. ta pameten
Citat:
Gre za milijardo ameriških dolarjev vreden projekt razširitve avtoceste, po kateri se dnevno vozi 500.000 vozil.
Citat:
Hanz..spet ne znaš računat![]()
Citat:
Koliko ti staneš državni proračun vsak mesec brez vsakršnega stroja![]()
Citat:
Koliko stane ura leta z shutlom?
Citat:
Od kje tebi 52 ur hanzz? Zakaj zavajaš ljudi hanzz?
Kot vidiš tretjega stebra ni več. Dela so zaključili nekaj ur prej, tako da so cesto že odprli.
Citat:
Uporabnik Ralliart pravi:
ksz
A mi lahko kdo pove koliko casa ze drkajo tisti predor in viadukt proti gorenjski? A niso primorski viadukt 5x hitreje naredili?
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Suzica; dobro pa 53 namesto 52.
Sicer pa tudi v slo sct je imel ze pred desetletji terminski plan v urah. Pa ne enkrat, ampak veckrat.
Rabis imena gradbisc?
Misliš tega v Minesoti (I-35W) 1. avgusta 2007? Bilo je 13 mrtvih. Nadomestni most (10 pasov) so odprli 18. septembra 2008, par mesecev pred rokom (24. december 2008).Citat:
Uporabnik suzica pravi:
€ erikson.... dj pokaži sliko tistega napol zrušenega mosta v ZDA... ti vse zvohaš![]()
Tole bo enkrat še nekaj vredno. A se da dobiti čelado od Zidarja?Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Tole mi je ostalo v spomin na sct
Citat:
Uporabnik Tenforest pravi:
Citat:
Uporabnik Ralliart pravi:
ksz
A mi lahko kdo pove koliko casa ze drkajo tisti predor in viadukt proti gorenjski? A niso primorski viadukt 5x hitreje naredili?
Glede viadukta bi ga že imeli 5x narejenega če se nebi z enim ki živi pod viadkutom kregali in kregali. Vmes je šel SCT v bankrtot in je delo prevzelo primorje
Drugače je že skoraj narejen manjka še asvalt in detajli. Zdaj pravijo, da bo avgusta odprt.