AMC, Zepter, WMF .......????

ribicija

Guru
4. sep 2007
2.397
1.399
113
Samo pazi če boš kaj naročil po naročilu. V MB-ju imajo tudi trgovino v Europarku in sem preverjal dobavo ene sekirce. Je rekla, da sicer pravijo da je lahko v 14 dneh vse pri nas, ampak ponavadi traja 3 - 4 mesece.

ribicija

Guru
4. sep 2007
2.397
1.399
113
A pa še lahko nekdo, ki je že kaj kupoval na e-bayu tole razloži.

Noži
ČE prav razumem so novi in avkcija pa se izteče v torek zvečer. Plačam oni pošljejo in to je to?

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
nisem bral vse

zepter in amc imata drug način kuhanja v priemrjavi s standard piskri. če ne kuhaš tako se ne splača, drugače se.

sam imam wmf, v akciji 4 piskri in kozica 400€, ekonom 300, špagetar 280€. kuhanje sedaj ali prej je razlika kot dan in noč

sevlje

Fizikalc
25. jul 2007
1.913
0
36
44
Selška dolina
Tvojega odgovora ne razumem najbolje.
Ali WMF šteješ kot standard piskre ali jih lahko primerjaš z AMC?
Ali lahko z WMF kuhaš na način, kot ga priporočajo pri AMC ali Zepter?

lp

dufus

Fizikalc
13. okt 2007
1.927
60
48
zakaj niste v sparu nabavl wmf, ko si jih prodajal za pike? jz mam vse zivo posode in noze in jedilne pribore in sem zelo zadovoljen!

Dacho

Fizikalc
5. sep 2007
1.872
1
38
44
Ljubljana
Takrat se nisem razmisljal o posodi
smile-1.gif

Sicer pa se vedno prodajajo ponve in kuhinjske pripomocke. Sam kaj ko niso indukcijske ponve. In ko bom cez par mesecev menjal plosco jih bom imel lahko le za ukras.

dufus

Fizikalc
13. okt 2007
1.927
60
48
off: v cem je razlika med steklokeramicno in indukcijsko? + in - mogoce? sam bom v kratkem menjal kuhinjo pa me zanima kako je s tem.

tony

Guru
23. jul 2007
9.676
1.487
113
Uporabi iskanje
evil.gif

Kratko: indukcija je 30 let novejša tehnologija od steklokeramike... Bo dovolj?
zmaga.gif

Dacho

Fizikalc
5. sep 2007
1.872
1
38
44
Ljubljana
Tuki Gorenje mal razlaga o svojih indukcijskih kuhaliscih pa zakaj so dobra. Skratka, hitro, ucinkovito, varcno in preprosto. Tako se govori. Minusi naj bi bili brencanje, ki se pri nekaterih pojavlja pa skrb, da bodo nekaterim roke stran padle zaradi elektromagnetnega sevanja, ki ga oddaja indukcijsko kuhalisce.
hysterical-1.gif

Nazadnje urejeno:

Fly

Guru
21. jul 2007
2.642
508
113
ko enkrat probaš indukcijo, jo ne spustiš več iz rok, pa tudi če ti stran padejo
smile-1.gif

karantanka

alterka & vizitka 2007
19. jul 2007
7.108
0
36
Notranjska
www.mojaknjiga.si
Citat:
Uporabnik Dacho pravi:
A se komu kaj sanja, kaksna je kaj CS Solingen posoda?

Jaz vem sam da so noži ful dobri.

Kar se pa Zepterja tiče. Moja mati ima to posodo še iz časov nemških mark in je še danes kot nova edin en termostat je razpadel. Je pa problem ta (nekdo je to že omenil) da ko kuha v tej posodi kuha kot v običajni posodi (ful olja, vode ...). Torej če ne spremeniš načina kuhanja se ti ne splača dat toliko denarja. Jaz za svojo kuhinjo verjetno ne bom tako naora da si jo bom kupila, čeprav se je ne bi branila.

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.765
3
38
Citat:
Tudi kuhanje brez vode je smešno. To lahko delaš takrat ko imaš čas, ker moraš kuhat na ful malem ognju-temperaturi.

Ne razumem zakaj bi bilo to mozno delati le v zepter ali podobni posodi?Mislim da se vsaka stvar sama skuha po fizikalnih poteh v zaprtem prostoru.

Vcasih ena od posod je bila tudi taksna da si sestavljal eno na drugo in stem, nekaj malega prisparal(kolkr je plin poceni,se pravi 0),samo nevem kdo bo to delal ko bo kuhal!?
Za moje pojme je to ista super precenjena zadeva kot tisti Kirby sesalci ki jih starim mamcam prodajajo po 4keur in vec.

Mi imamo posodo iz leta 1990 -, ko tukaj se nismo poznali rostfreja in je posoda se vedno taka kot mora bit(bila je nekaj drazja od ciste navadne,pa se vedno ne predraga),mislim sej nevem zakaj nebi bila ce le ni najslabsa interspar ali iz Italije.

tinekr

hot mamica
29. jul 2007
1.941
0
36
47
Jaz bom rekla, da je glavno, da maš kaj za v pisker dat
grin1.gif
Drugač mam pa jaz kar WMF. Se znajdem, pa kar v šparu vse pokupim na točke. Že enkrat pre so jih meli, pa sem vse možno kupla, zdaj pa tudi. Enostavno prideš do kvalitetnih loncov brez da zmečeš ogromn dnar za njih. So pa tudi trpežni,res.

mac77

Fizikalc
22. avg 2007
4.541
37
48
ce nabavis AMC in kuhas po klasicnem nacinu se verjetno res ne splaca, ko se pa enkrat navadis na AMC pa je vec ne das vstran za 5x vec denarja(zato tudi razumem navdusenje zensk na predstavitvi)ko enkrat spoznas delovanje jo hoces imat za bilokako ceno.Posoda je najboljsa kaj lahko dobis na trziscu, da ti upravici nabavno ceno jo moras videt v zivo kako deluje ker to ni en navaden pisker samo iz malo boljsega materijala ima pa dozivljensko garancijo in vse kaj se razbije dobis zastonj.
Je pa AMC precej boljsi od ZEPTERja ampak tudi precej drazji.

Nazadnje urejeno: