Ma večina jih je itak podtaknjenih (žarišč) ... in italjanski astronavn na ISS je izjavil, da se dim vidi celo iz vesolja - no shit ! Čakam, da izjavi, kako se vidi tudi "gobica" po izbruhu/exploziji vulkana Stromboli v Italiji
.včeraj Zabeležili so tudi "abnormal sea wave-cunami" visok neverjetnih 35cm ... še jest plavam v večjem valu
in tudi verjetno se Slo prvomajski kresovi vidijo vsaj ponoči iz vesolja
...
Saj ni res, kako MSM pretiravajo (breaking fake news) ...
... in G7 in EU ponujajo pomoč Braziliji, ker se hočejo mešat v interne zadeve Brazilije (
članica BRICS alternative). Bolsonaro bo sprejel pomoč, če bo Brazilija sama upravljala s temi sredstvi , ki jih je za neverjetnih 20 miljonov (
skupaj od vseh v EU)
...Pa to je norčevanje iz Brazilcev; samo naši so dali za one civilne "oklepnike" desetino te vsote ... ne bo zadosti niti za gorivo gasilcev in CanadAir-e nafilat
... so porabili več za "zavarovanje" G7 srečanja v Franciji ...
Neverjetna hipokrizija in skrb za "planet" ... Pa Greta je tudi (
že po 1 tednu-superfast?) pred NY in jo bodo slovesno pričakali s 17 ladjami in eno UN barko
... zgleda, da se je hitro naveličala srat v kemično stranišče
... na pa je šel "prihranek" Co2 v luft pri njenem sprejemu ...
... zelene ovce pa še naprej blejajo, ne bi bile pa za prepoved izdelave piva, vina in gaziranih pijač ter gasilnih aparatov na Co2
, čeprav se tam sprosti neverjetno tega kao "toplogrednega in strupeno smrtonosnega" plina, ki topi poleti polarni in Greenlanski led ...
Pa morska gladina se nevarno zvišuje (
že zaliva skoraj Luko KP in tako ne bo rabila 2Tira več). Tudi sam sem se pred desetletjem preseli iz 40m na 100m n.m.v za vsak slučaj in čakam, da bo moj blok na plaži, da lahko kar z balkona skočim v morje
...
pa mojo kripo bom zamenjal za čoln takrat ...
-----------------------------
"Bluzim na forumu, torej sem !" (še živ ) ...