a obstaja kaka varianta za avstrijo ker tole z US bi prislo predrago da shipnejo sem gre za izdelek 20-30€
Pozdravljeni na amazonu de bi rad narocil en artikel vendar ga ne dostavljajo v slo sem probal pri vecih ponudniki in isto. A ima kdo iskusnje s tem kako priti do artikla da ne matram zlahte po tujini.
Saj je napisal, amazon.de. Torej C&M ali mailbox.deFantje - baldrick se naj izjasni iz katerega amazona. Ker če je US (tam kjer je Melanija doma) potem močno odsvetujem naročanje na kakšen "delivery service" v Nemčiji, UK ali kateri državi izven Slovenije. Težava bo namreč morebitno carinjenje.
to metodo sem sam uporabljal vcasih in skocil do pliberka ali laboda sedaj pa bojda to ni vec mozno oz se tesko zmenis.Včasih se je pošiljalo na kako obmejno avstrijsko pošto, če ta možnost še obstaja, pa ne vem.
Gre na poštno ležeče v Avstrijo.Sorry fantje sem bolj kot ne bolan z visoko vrocino pa na trenutke odtavam kupujem pa echo dot od amazona in ga nikjer ne posiljajo cena za dvojjko je smesna 19€