Alternative Gmailu

zakajaltersuxu

Fizikalc
19. jul 2007
1.608
88
48
Pozdravljeni,

Uporablja kdo dobro alternativo Gmailu? Že nakaj časa uporabljam Yandex (zelo zadovoljen). Vendar v luči zadnjih dogodkov bi najraje zamenjal.

Hvala

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.446
425
83
Kaj sem jaz uporabljal kot zastonjkar ali se vedno uporabljam in da je storitev se ziva, poleg gmaila:
outlook.com
yahoo mail
proton mail
gmx

Zanimiv zna biti tudi zoho mail.

• Všeč mi je
Reactions: zakajaltersuxu

igi

Guru
13. okt 2007
5.602
1.206
113
Celje
outlook.com deluje precej zanesljivo ga kar redno uporabljam, sicer znotraj 365 Family paketa, ampak brezplačen je isti, samo, da je omejitev pri prostoru.

Edina težava zadnje mesece je, da občasno zavrača pošiljatelje, ki mi pošljejo mail iz strežnikov bivšega amisa, vsaj kolikor sem uspel stestirati.
Lahko pa da je zadaj že kak drug "ponudnik", ki je na neki "črni listi".

• Všeč mi je

zakajaltersuxu

Fizikalc
19. jul 2007
1.608
88
48
Hvala obema za odgovore.

Zanima me še mnenje koga, ki uporablja storitve e-poštnega predala, ki jih ponujajo ponudniki omrežnih storitev. Npr. Telekom, T-2. Sam imam T-2, ampak zankrat ga ne uporabljam, bi prej rad slišal še kakšno mnenje preden morebiti migriram tja.:)

Hvala

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Hvala obema za odgovore.

Zanima me še mnenje koga, ki uporablja storitve e-poštnega predala, ki jih ponujajo ponudniki omrežnih storitev. Npr. Telekom, T-2. Sam imam T-2, ampak zankrat ga ne uporabljam, bi prej rad slišal še kakšno mnenje preden morebiti migriram tja.:)

Hvala
Načeloma v redu, samo boš imel probleme, če boš menjal ponudnika. Menjave mail naslovov se zelo nadležne.

CLIO15

Guru
1. nov 2007
13.298
4.118
113
Telekom obzirom siol je ok.
Problem je da če prekineš razmerje ponavadi zgubiš dostop do emaila oziroma ti ga masno racunajo.

Drugače pa je nemski gmx kar fajn.

• Všeč mi je

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113
Jaz sem zadnjič, ko so začeli blokirati gmail naslove počez (zaradi, spamanja na YT kanalih).... paypale in važnejše stvari preselil na

alternativa bi bila pa tole

• Všeč mi je

igi

Guru
13. okt 2007
5.602
1.206
113
Celje
Kako pa si s prostorom v teh alternativah?
free outlook.com mislim da je osnova 15gb.

Sem pa sam plačal office family paket 365, ker se mi ni dalo več zafrkavati z aktivacijo iz pašnikov. Enkrat poteklo meni, pa ženi, pa sestri pa mat klicala... Sem razdelil licence familiji in je sedaj mir :).
Vedno zadnja verzija programov, prostora pa 1 tera na uporabnika. In sedaj imajo vsaj malce "arhive" narejene.

Nazadnje urejeno:

netko

Guru
25. jul 2007
6.955
2.250
113
free outlook.com mislim da je osnova 15gb.

Sem pa sam plačal office family paket 365, ker se mi ni dalo več zafrkavati s aktivacijo iz pašnikov. Enkrat poteklo meni, pa ženi, pa sestri pa mat klicala... Sem razdelil licence familiji in je sedaj mir :).
Vedno zadnja verzija programov, prostora pa 1 tera na uporabnika. In sedaj imajo vsaj malce "arhive" narejene.
Dokler se licence dobivajo po 5 do 10 eur se s pasniki res ni za ukvarjat

igi

Guru
13. okt 2007
5.602
1.206
113
Celje
Dokler se licence dobivajo po 5 do 10 eur se s pasniki res ni za ukvarjat

Hja, klasični office sem kupil kakšno licenco na ta način. Pri 365, ko pa dam neke podatke v oblak in mislim, da tudi ne moreš svojega maila uporabiti, pa mi ni dišalo več.

pri 365 sem dobil 6 licenc in zaenkrat zadovoljen. Sploh, ker sem prej posebej itak plačeval še Dropbox, ki ga sedaj ne rabim več.

Nazadnje urejeno:
  • Všeč mi je
Reactions: bertoncl