Alternativa je rojena

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
V spisek se sploh nisem hotel več poglabljati , ker mi je po bežnem preletu postalo jasno kam pes taco moli. Je pa res škoda ker ni Svetlane , ona bi kot pisatelica ziher lahko pomagala artikulirati zahteve in poglede omenjenega odbora. Dodala bi lahko potrebno ostrino do drugače mislečih,če bi bilo pa potrebno koga sovražit bi pa tudi zmogla.....

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
9.999
1.440
113
Citat:
Uporabnik dsf pravi:
Ne moja strost ni nič zafurala,statistično se niti protestov ne udeležijemo, ampak lepo živimo svoje življenje, če boste pa preveč nadležni bomo pa razmislili kako naprej, vsaj jaz bom....

Ti že predolgo razmišljaš, daj spokaj že.

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.195
3.822
113
Citat:
Uporabnik BuDi pravi:
DSF, ne vem če si opazil, čudežno Svetlana Makarovič manjka med člani odbora.

Manjkajo tisti, ki jih bo potem odbor predlagal za prevzem določenih funkcij.

Thrivial

Majstr
19. avg 2007
3.746
255
83
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Sta že podpisala odstopni izjavi - napisan je tudi datum: en dan po tem, ko Jurček vrne dolgove

Jurček bo pa vrnil dolgove, ko odstopita Obama in Merkel.

Psi lajajo, vrtec gre dalje...
smirk-1.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Evo, tile levičarji očitno želijo ustanoviti novo, 'neodvisno' stranko, katero že po vrsti? Le kdo jim še naseda...
bonk.gif

vir

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
Citat:
Uporabnik dsf pravi:
Ne moja strost ni nič zafurala,statistično se niti protestov ne udeležijemo, ampak lepo živimo svoje življenje, če boste pa preveč nadležni bomo pa razmislili kako naprej, vsaj jaz bom....

levaki raus !

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.528
2.901
113
v lokalni ostariji
dsf

sedaj so "levaki" praktično raus... poskrbeli ste da so jih ljudje zasovražili do konca... vendar kaj boš rekel, ko čez 2 leti ne bo nič bolje v slo? bodo še vedno levaki krivi? ali bodo enkrat tudi desni?

morda te čaka razsvetljenstvo in boš ugotovil da so vsi isti... samo da so zravn pri koritu

tis

Fizikalc
25. jul 2007
5.423
0
36
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
dsf

sedaj so "levaki" praktično raus... poskrbeli ste da so jih ljudje zasovražili do konca... vendar kaj boš rekel, ko čez 2 leti ne bo nič bolje v slo? bodo še vedno levaki krivi? ali bodo enkrat tudi desni?

morda te čaka razsvetljenstvo in boš ugotovil da so vsi isti... samo da so zravn pri koritu

LOL... kdo je poskrbel za to?
In ne... niso vsi isti. Vsi so slabi, to je res. Še vedno so pa razlike. Recimo...
Jankoviæ: V Sloveniji korupcija ni problem. Varčevanje ni potrebno.
Virant: Korupcija je v Sloveniji velik problem. Varčevati moramo, druge izbire ni.
Janša: Korupcija je, vse obvladujejo strici iz ozadja. Varčevanje je nujno.
Lukšič: Korupcija je. Varčevanje ni nujno.

Pod črto... čeprav se pri koritu vsi pokvarijo so vseeno razlike med njimi zelo pomembne.

Je pa dejstvo... nekateri vidite le leve in desne
crazy1.gif

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
9.999
1.440
113
Citat:
Uporabnik dsf pravi:
Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
Citat:
Uporabnik dsf pravi:

levaki raus !

To je vse, kar zmoreš bednik?

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.528
2.901
113
v lokalni ostariji
tis poskrbeli so tako desni (remember, janša je bil v LEVI vladi minister, pa tudi je sodeloval dokler njegove ambicije niso prerasle v predsednika vlade) kot levi.

in najlažje je rečt: državo vodi korupcija, krivi so levi (ali pa pač nasprotniki) samo da se obrnejo oči stran od vreče iz katere se krade...

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.195
3.822
113
Največja težava slovenske levice je ravno Jankoviæ. Če (ko) se ga rešijo bo marsikaj lažje in se bodo lahko tudi kredibilno predstavili kot alternativa. Dokler je pa tako kot je je pa težko govoriti o kraji in korupciji samo skozi eno oko (na eno stran).

Podobno velja tudi za razne sledilce Gregorja Golobiča (pol zgornjega seznama)

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Daj no, razloži že enkrat, kaj je ukradel Golobič? Kolikor sem jaz seznanjem, enemu tečnemu novinarju ni povedal, da ima za 3000€ delnic in iz tega je ratala svetovna afera.

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
124
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Takrat ko bosta Gorenjak in Virant odstopila zaradi izgubljenih podpisov.

Sta že podpisala odstopni izjavi - napisan je tudi datum: en dan po tem, ko Jurček vrne dolgove

Klasična pinochetovska nebuloza. Mešaš viruse in bakterije. Oboje je slabo, ampak ti imaš očitno preference.
rolleyes-1.gif

Thrivial

Majstr
19. avg 2007
3.746
255
83
Citat:
Uporabnik IbizaDriver pravi:
Največja težava slovenske levice je ravno Jankoviæ.

Zanimivo.

Levica je šla namreč že pred Jankovičem v prostem padu navzdol...
grin1.gif

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.741
15.793
113
Citat:
Največja težava slovenske levice je ravno Jankoviæ. Če (ko) se ga rešijo bo marsikaj lažje in se bodo lahko tudi kredibilno predstavili kot alternativa. Dokler je pa tako kot je je pa težko govoriti o kraji in korupciji samo skozi eno oko (na eno stran).

Podobno velja tudi za razne sledilce Gregorja Golobiča (pol zgornjega seznama)

467716-post_slo.gif

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.741
15.793
113
Citat:
Uporabnik Thrivial pravi:
Citat:
Največja težava slovenske levice je ravno Jankoviæ.

Zanimivo.

Levica je šla namreč že pred Jankovičem v prostem padu navzdol...
grin1.gif

To je res ampak zadeva ni bila nerešljiva... z nadaljno podporo Jankoviæu in mižanju na obe očesi ter z zatiskanjem obeh ušes (oz. z nadaljevanjem sistema "desni/levi so krivi") pa si samo še dodatno zabija žeblje v krsto, namesto da bi se "očistila" in nadaljevala pot v skupno dobro.

Blackjack

Guru
24. nov 2007
4.986
1.051
113
Citat:
Uporabnik Matey pravi:

To je res ampak zadeva ni bila nerešljiva... z nadaljno podporo Jankoviæu in mižanju na obe očesi ter z zatiskanjem obeh ušes (oz. z nadaljevanjem sistema "desni/levi so krivi) pa si samo še dodatno zabija žeblje v krsto, namesto da bi se "očistila" in nadaljevala pot v skupno dobro.

Zadeva je preprosta, na levici imas precej mocnih glav, ki so razpadli ko so si morali razdeliti potico.

Na desnici so stvari jasne, JJ in noben drug. Vsak ki dvigne glas, ga æelavi odstrani v 5-ih minutah.