Pošta Dol pri Ljubljani, moja poštna številka je bila 61262! Mama je pa poštarju vedno ponudila kozarec rujnega...... Takrat ko se je raznašala pokojnina!Potem sem ti pa pošto nosil.
P.S.: Kaj zdaj, bo kaj al ste zmrznili?
Pošta Dol pri Ljubljani, moja poštna številka je bila 61262! Mama je pa poštarju vedno ponudila kozarec rujnega...... Takrat ko se je raznašala pokojnina!Potem sem ti pa pošto nosil.
P.S.: Kaj zdaj, bo kaj al ste zmrznili?
Nisi bil na mojem rajonu... Šentjakob je spadal po pošto Črnuče.Pošta Dol pri Ljubljani, moja poštna številka je bila 61262! Mama je pa poštarju vedno ponudila kozarec rujnega...... Takrat ko se je raznašala pokojnina!
Ha, vprašanje, tam je vse bilo nekaj časa pod Črnuče potem pa pod Dol pri Ljubljani pa zopet Črnuče..... Zato sem pa hodil v štiri osnovne šole!Nisi bil na mojem rajonu... Šentjakob je spadal po pošto Črnuče.
Najprej je bil pod Dol pri Ljubljani, potem pa pod Črnuče...Samo ena sprememba je bila....Ha, vprašanje, tam je vse bilo nekaj časa pod Črnuče potem pa pod Dol pri Ljubljani pa zopet Črnuče..... Zato sem pa hodil v štiri osnovne šole!
Kosec ne Košec...Se pa nikakor ne morem spomniti kako se je imenovala gostilna ki je sedaj Boccaccio......našel : Košec!!
Tam sem imel vedno kavico zastonj. Lado je, mislim da, že pokojni, Ragica pa še regljaKosec ne Košec...
Kosec Lado in Regica
Lado je pokojni že 5+ let, Regica pa tudi kolkor vem na vozičku.Tam sem imel vedno kavico zastonj. Lado je, mislim da, že pokojni, Ragica pa še reglja
Obeh se zelo dobro spominjam, Lado je imel kar precej močne brke. Nazadnje sem jih pa videl pred cca 45 leti.Lado je pokojni že 5+ let, Regica pa tudi kolkor vem na vozičku.
Beričevc, Brnan al Pšaški gonič?Pošta Dol pri Ljubljani, moja poštna številka je bila 61262! Mama je pa poštarju vedno ponudila kozarec rujnega...... Takrat ko se je raznašala pokojnina!
Podgarce, doma sem bil pod Goro oljko. "Brnan"..... Tega izraza pa nisem mislim da nikoli slišal! Za Brinje pa ve "pol sveta", zaradi Petre.Beričevc, Brnan al Pšaški gonič?
Brnan izraz ni za prebivalca Brinja..Podgarce, doma sem bil pod Goro oljko. "Brnan"..... Tega izraza pa nisem mislim da nikoli slišal! Za Brinje pa ve "pol sveta", zaradi Petre.
Petra ni več doma v Brinju... Zdaj je v Beričevem... Tam kjer je bil nekoč Valjavčev mlin...Podgarce, doma sem bil pod Goro oljko. "Brnan"..... Tega izraza pa nisem mislim da nikoli slišal! Za Brinje pa ve "pol sveta", zaradi Petre.
Trgovino ima pa pri Merkatorju v Dolu.... Iz Brinja bi bili lahko tudi Brinovci, pa ne po imenu gostilne v Podgorici.... Drugače sem pa po poreklu še najbolj zasavski gonič...Petra ni več doma v Brinju... Zdaj je v Beričevem... Tam kjer je bil nekoč Valjavčev mlin...
Ne da bi lahko bili... Ampak so Brnovci...Trgovino ima pa pri Merkatorju v Dolu.... Iz Brinja bi bili lahko tudi Brinovci, pa ne po imenu gostilne v Podgorici.... Drugače sem pa po poreklu še najbolj zasavski gonič...
Nisem tja hodil takrat ko je še bila gostilna pri Koscu in tudi ne hodim sedaj tja ko je Boccacio.Kaj zdaj
Kje rezerviram(spet se je se ena festa pojavila na isti dan kot altermeet, kot zakleto). Boccacio, Ravbar, RCU...)..
Al postavimo nek drug petek?
BLABLABLA a ima boccacio se kaj drugega kot pizze. Ze nisem bil tam deset in vec let. A gremo na preverjeno lokacijo