Alterjevci na krvodajalsko

tinekr

hot mamica
29. jul 2007
1.941
0
36
47
Citat:
Uporabnik Spirit pravi:
Ti bomo pa pred nos naštimali enega omladinca v podobi kot ti je najbolj všeč. Ziher ne boš zlezla skupaj, vrečka krvi bo pa tudi polna v 30 sekundah
grin1.gif
Mi bote zrihtali 19 letnega albanca, ki peče kebap? Pol mogoče pridem.
redface-1.gif

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.114
6.943
113
pri taščici
moja prošnja?!
13.11.2008 se zna zgodit da bom rabil (po zaporedju) yx vrečko krvi. Ker ste tule na alterju kar cool ljudje se ne bi nič branil če bi jo dobil od kakega alterjevcca-ke
Pa tudi na splošno poskušam ljudi spravit na krvodajalsko. Mene ni do nesreče nihče "prosil" ali vzpodbujal, po nesreči pa se je krvodajalstvo spremenilo v krvojemalstvo.
Glede na to kaj sem vse pokasiral in požrl v času zdravljenja je "karenca" za mojo kri najbrž nekaj stoletij (če je zaradi obiska indije 3 leta....). Če pa jo kdo izrecno želi pa mu dam bp - ko jo bom imel dovolj. Samo z aposledice ne odgovarjam.

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
ksz...

v sosednji temi (darovanje krvi) je govora, da bi akcijo raje prestavili na 6.11. meni je vseeno, morda pa res ni slaba ideja, da ne bomo ravno sedaj popoldne dan pred praznikom "morili" tam okoli.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.114
6.943
113
pri taščici
Evo klical na ZTM za 6.11.
Načeloma ni nobenih problemov popoldne je pa prosila da nas ne pride vseh 10- 5 minut pred peto uro popoldne. Kpl postopek odvzema krvi traja recimo pol ure (vpis, pregled pri zdravniku, odvzem, malica) če ni gneče.
Če se nas bo veliko nabralo se bomo najavili, da bodo pojačali ekipo ....
Zato predlagam:
6.11. se po 15 uri dobimo na ZTM na šlajmerjevi v LJ (ob porodnišnici). Če kdo ne more priti ob 15 uri lahko komot pride tja do 16:40? kasneje pa jim pa res ne bi težili s padalci (ker nihče najbrž rad ne dela nenapovedano nadur).
Sedaj pa se napišite tisti ki bi prišli 6.11 na akcijo.
Na dan odvzema ne jejte mastne hrane!

smoukar

Majstr
3. avg 2007
4.099
455
83
45
dolenska
Meni vseeno, sam urco povejte. Pa datum seveda
grin1.gif
. A se dobi tist dan tut frej, če greš pač popoldne h vampirjem?

Nazadnje urejeno:

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
Uporabnik wacko pravi:
Ni glih najbolj priporočeno alkota pol pit ampak toleranca se kar precej pomanjša... po enmu pivu je že kr fajn
grin1.gif

Zakaj pa dobiš potem pri malici 2 deci merlota?
sprasujem se.gif

westie

Fizikalc
3. jun 2008
1.753
1
36
113
kaj pa, če so ga skril?

evo, jst ti šenkam mojga, k jst itak ne pijem
grin1.gif

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
huh? V Ljubljani še nisem slišal, da bi kaj takega za "malco" dajal
smile-1.gif

Mislim da tudi v tistih letakih, ki jih imajo v čakalnici piše, da naj se 24ur izogibamo težjim fizičnim naporom in alkoholu... Sej škode pa verjetno itak ni kakšne hude ampak se s takimi nasveti zaščitjo, da jim kdo neb pršu težit.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.114
6.943
113
pri taščici
v MB so pred kakimi tremi leti dobil konkretno klobaso in kozarček vinčka (ali sok če si želel)
V LJ pa kar jaz pomnim šibajo "fency" sendvičke in sok.....

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Citat:
Uporabnik wacko pravi:
Ni glih najbolj priporočeno alkota pol pit ampak toleranca se kar precej pomanjša... po enmu pivu je že kr fajn
grin1.gif

Zakaj pa dobiš potem pri malici 2 deci merlota?
sprasujem se.gif
Pri nam dobiš mastno klobaso in kozarec cvička.

Kolikor vem, je rdeče vino dobro za kri

na Dolenjskem in Štajerskem pa namesto krvi
evil.gif