Alterjevci na gorenjske kruhke

Mitzy

Fizikalc
19. jul 2007
1.079
0
36
Far from here
V Izolo?
evil.gif

DrM007

700. registrirani uporabnik
1. sep 2007
2.450
1
38
43
Krain
Citat:
Uporabnik AndrejK pravi:
Franci je očka? Al si mogoče mislu svojga šefa?

Takole je bilo: ko smo pršli pred vhod, je nad obokom visela štorklja s culico v kljunu (iz kartona, seveda), pa nekaj je gor pisalo se mi zdi.
Notri smo se potem nabasali s kruhki, potem pa ko smo skor že hotli it, je kelnarca prnesla talar borovničk in povedala, da je šef hčerkico dobu in da časti. Edin, če sem jo kej narobe zastopu, sam borovničk definitivno nimo plačali...
nahrung002.gif

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
Citat:
Uporabnik Mitzy pravi:
Mikro, je tebi slučajno Vincenc ime?
grin1.gif

Drugače pa je nekdo spraševal:

Citat:
Uporabnik kdosemjaz pravi:
Kako pa zgledajo gorenjski kruhki? Košček kruha pa sir iz mišolovke gor?
evil.gif

In odgovor je takole:

fkruhkimd77b6231.jpg

Na levi strani so morski (my choice), na desni pa mislim da s pršutom. Sicer pa katerekoli se naroči, so dobri
a050.gif

A tisto v ozadju sm pa jaz?

Še moja že poznana fotka...

dsc02076.jpg

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
ksz...
@tamara, bitch: Ne vem, zakaj se ne bi družili tudi v RL, če jim to paše. Tudi mi, s podforuma Moto loverji smo se pred parimi tedni dobili pri Paviljonu in izkoristili lepo soboto za moto izlet na obalo. Nekajkrat smo se ustavili, popili pijačko, dve, se malo podprli s hrano,... Bilo nas je pet in bilo nam je lepo. Teden pred tem smo bili štirje na moto zboru v Kočevju. Tudi je bilo fajn. Če pa bi ugotovil, da so to neki kreteni, bi šel na furo z njimi samo enkrat in nikoli več. Elvirja poznam od pomladi, ko sva se prvič skupaj odpravila na furo. Priznam, da sem razmišljal, kakšen neki je on v privatnem življenju, ker je na forumu pisal take hude poste. Verjetno 95% forumašev misli, da je totalen čudak, v resnici pa je čisto v redu fant, tak kot bi bil lahko znanec iz sosednje ulice. Je treba najprej folk spoznati, šele potem jih lahko sodiš.

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
Citat:
Uporabnik gretzky pravi:
ksz...
@tamara, bitch: Ne vem, zakaj se ne bi družili tudi v RL, če jim to paše. Tudi mi, s podforuma Moto loverji smo se pred parimi tedni dobili pri Paviljonu in izkoristili lepo soboto za moto izlet na obalo. Nekajkrat smo se ustavili, popili pijačko, dve, se malo podprli s hrano,... Bilo nas je pet in bilo nam je lepo. Teden pred tem smo bili štirje na moto zboru v Kočevju. Tudi je bilo fajn. Če pa bi ugotovil, da so to neki kreteni, bi šel na furo z njimi samo enkrat in nikoli več. Elvirja poznam od pomladi, ko sva se prvič skupaj odpravila na furo. Priznam, da sem razmišljal, kakšen neki je on v privatnem življenju, ker je na forumu pisal take hude poste. Verjetno 95% forumašev misli, da je totalen čudak, v resnici pa je čisto v redu fant, tak kot bi bil lahko znanec iz sosednje ulice. Je treba najprej folk spoznati, šele potem jih lahko sodiš.
Sej nikjer ne trdim, da je kaj narobe, če spoznavaš ljudi preko intreneta, ker sem tudi jst že marsikoga spoznala, samo v parih dneh piknik, dirkanje in kruhki .... Meetingi naj bi bla popestritev življenja, ne pa edina stvar v življenju.
uf-1.gif

LP

AndrejK

Fizikalc
7. sep 2007
1.279
3
38
SI
Citat:
Uporabnik DrM007 pravi:
Citat:
Uporabnik AndrejK pravi:
Franci je očka? Al si mogoče mislu svojga šefa?

Takole je bilo: ko smo pršli pred vhod, je nad obokom visela štorklja s culico v kljunu (iz kartona, seveda), pa nekaj je gor pisalo se mi zdi.
Notri smo se potem nabasali s kruhki, potem pa ko smo skor že hotli it, je kelnarca prnesla talar borovničk in povedala, da je šef hčerkico dobu in da časti. Edin, če sem jo kej narobe zastopu, sam borovničk definitivno nimo plačali...
nahrung002.gif

Zanimivo. Modela namreč poznam. Bom moral en dan pičit u Hotemaže pa mu čestitat... za to ni nikol prepozn
smile-1.gif

Torque

Pripravnik
22. jul 2007
835
15
18
Uf, teli kruhki so zakon
shocked-1.gif

Ampak se bojim, da ne bo časa za ta meeting.