Citat:
Uporabnik AndrejK pravi:
Franci je očka? Al si mogoče mislu svojga šefa?
Citat:
Uporabnik Mitzy pravi:
Mikro, je tebi slučajno Vincenc ime?
Drugače pa je nekdo spraševal:
Citat:
Uporabnik kdosemjaz pravi:
Kako pa zgledajo gorenjski kruhki? Košček kruha pa sir iz mišolovke gor?
In odgovor je takole:
Na levi strani so morski (my choice), na desni pa mislim da s pršutom. Sicer pa katerekoli se naroči, so dobri
Citat:
Uporabnik Spirit pravi:
A tisto v ozadju sm pa jaz?
Citat:
Uporabnik Mitzy pravi:
@ Dr.Wheelie: pripravi se na bankrot
Citat:
Uporabnik MViper pravi:
V Izolo mi bos pa kr osebno pripeljala
placilo zelo dobro
Sej nikjer ne trdim, da je kaj narobe, če spoznavaš ljudi preko intreneta, ker sem tudi jst že marsikoga spoznala, samo v parih dneh piknik, dirkanje in kruhki .... Meetingi naj bi bla popestritev življenja, ne pa edina stvar v življenju.Citat:
Uporabnik gretzky pravi:
ksz...
@tamara, bitch: Ne vem, zakaj se ne bi družili tudi v RL, če jim to paše. Tudi mi, s podforuma Moto loverji smo se pred parimi tedni dobili pri Paviljonu in izkoristili lepo soboto za moto izlet na obalo. Nekajkrat smo se ustavili, popili pijačko, dve, se malo podprli s hrano,... Bilo nas je pet in bilo nam je lepo. Teden pred tem smo bili štirje na moto zboru v Kočevju. Tudi je bilo fajn. Če pa bi ugotovil, da so to neki kreteni, bi šel na furo z njimi samo enkrat in nikoli več. Elvirja poznam od pomladi, ko sva se prvič skupaj odpravila na furo. Priznam, da sem razmišljal, kakšen neki je on v privatnem življenju, ker je na forumu pisal take hude poste. Verjetno 95% forumašev misli, da je totalen čudak, v resnici pa je čisto v redu fant, tak kot bi bil lahko znanec iz sosednje ulice. Je treba najprej folk spoznati, šele potem jih lahko sodiš.
Citat:
Uporabnik DrM007 pravi:
Citat:
Uporabnik AndrejK pravi:
Franci je očka? Al si mogoče mislu svojga šefa?
Takole je bilo: ko smo pršli pred vhod, je nad obokom visela štorklja s culico v kljunu (iz kartona, seveda), pa nekaj je gor pisalo se mi zdi.
Notri smo se potem nabasali s kruhki, potem pa ko smo skor že hotli it, je kelnarca prnesla talar borovničk in povedala, da je šef hčerkico dobu in da časti. Edin, če sem jo kej narobe zastopu, sam borovničk definitivno nimo plačali...
Citat:
Uporabnik MViper pravi:
U bomba, bomo mel kruhkov piknik
Evo me.Citat:
Uporabnik skorpy pravi:
v glavnem, jutr se bo še edn pofočkal, da pride na kruhke