ksz
-Papež okrcal 8888
-Dan JLA - 22.12.
-Zagožnovo nepojasnjeno premoženje
-Janševiki od malega na mamilih
-Janšev zdravnik ovaden
-Trump bo sodeloval z janševiki
-Stranka glas za otroke in družine
-Desničarske zdrahe Leljak-Janša
-
-
-
To so teme iz ene same strani foruma, ki jih je naklofal snečer. Če to ni trollanje, kaj je pol to? Molitev?
Da sploh ne omenim neprestanega očitanja drugače mislečim, da so, kao Janšisti, klerofašisti, Janševiki, katolibani......
Vse to je eno navadno troll sranje...le priznat ga je treba.
In tukaj jokate, kako je model koristen. Koristen za koga? Za Murglje najbrž res.
No pa, saj nima veze. Mene to niti ne moti. Motijo me samo dvojna merila, ki so tukaj v oči bodeča, ko se enim pusti vse, drugim pa ne...
In če je tukaj kdo kredibilen, da napiše mnenje o tem troll "tekmovanju" sem to jaz, ker sem že enkrat "zmagal"....
In tukaj, na tej točki, ne boste verjeli, bom jaz celo stopil v bran Snečkotu.
Samo to tekmovanje je itak ena navadna budalaština. Ampak, če se to nekomu zdi zabavno, zakaj ne? Naj avtor te "zabave" uživa. Ima to pravico.
Edino kar me pri tej "zabavi" moti, je to, da avtor ankete, do konca izida ankete, noče povedat, kakšno "nagrado" si bo na koncu izmislil. Očitno se "nagrada" določi potem, ko je znano kdo bo v anketi zmagal. Ker to pa je navadna svinjarija. Grem stavit, da bi bil lani tudi izid ankete drugačen, če bi se oblika "nagrade" vedela v naprej.
Ampak kakorkoli, če potegnemo črto...
Celotna zadeva je vredna samo kozlanja. Da si izmisliš nekakšno igrico in se za diskvalifikacijo in likvidacijo besednega nasprotnika oziroma drugače mislečega, potem sklicuješ na izid in "nagrado" te igrice, je čisto navadno boljševistično sranje. Da ne rečem še kaj bolj primernega, ker se "nagrada" določi šele na koncu ankete, potem, ko je izid znan..
Da nekomu, kar z neko izmišljeno igrico, potem na suho, post festum onemogočiš svobodno izražanje, to je čisti komunizem.
Če omenim moj slučaj. ko npr vame istočasno in družno skoči 5,6,... rdečuharjev ali 5,6.. pesjanarjev, ki lahko meni in o meni pišejo neomejeno in kar hočejo , jaz pa zaradi časovne blokade postov ne morem sproti odgovarjat in replicirat....!?!?!? To ni fer igra. To je navadna svinjarija...
Zato jaz trdim sledeče;
Ni fer in ni pošteno, da ste Snečerja diskvalificirali na tak pritlehen način. To so boljševistične metode utišanja drugače mislečih.
Namesto, da bi tukaj vsakemu omogočili pošteno in enakopravno igro izražanja svojega mnenja, delate ravno obratno. Greste se igro pristranskosti, nepoštenosti in diskreditacije.
Je pa res da nimate izdelanega občutka za kriterij, ker nekateri so v tem forumu daleko bolj "enakopravni" od drugih.
Ugibajte kateri so kateri.
@
Matey, skenslaj Snečerju ta časovni ban in se drugič raje igraj kakšne bolj poštene igrice!