Citat:
Uporabnik RoMeX pravi:
Pozna kdo kak dober poker film ? Snel sem tega slovenskega z Veselkom in Ravnohribom. Grem sedaj gledat. Sporočim kako bo
Meni je ta bil ultra dober, je pa res, da je moj okus za filme prav zaradi pokra nekoliko zabrisan, sploh pa je tam eno drugo
sporočilo kot pa dejansko sam poker.
U.S. filmi za pogledat o pokru;
Lucky you
Rounders Meni najboljši film leta 1998 o porku, poleg slovenskega Pokra.
Najboljši in najnujnejši;
Stuey - High roller
Prvo pa poglej High rollerja, govori o Mladem fantu, ki je bil posebno nadarjen za vse vrste kartanja, posebaj za gin,
nato se priuči holdema in 3x zmaga WSOP (2x zaporedoma), med igralci je imel vzdevek "The kid", ker je pri svojih dvajsetih letih
pošiljal z mize domov igralce kot so Doyle Brunson, Phil Helmut, Perry Green ipd.
Ko so ga vprašali po prvem turnirju; "Stu, kaj boš z vsemi temi miljoni, jim je odgovori s vprašanjem; "I will gamble?"
Leta 77 mu je Bob Stupak ponudil stavo, da nemore štet vseh kart pri Blackjacku, igrala sta in ungar mu je povedal katera
je zadnja karta (od 312ih!!). Olajšal ga je za 100k. Mislim da to piše tudi na wikipediji.
Žal si je novembra 98' stisnil zlatega.
Bil je vrjetno edini 25 letnik ki je danes imel popolnoma legalnih pol miljona dolarjev (kar je bilo takrat enako današnjim 3 miljonom),
ju3 pa je že fehtaril denar, "ki bi ga naj spravil nazaj na mize". Namesto na mize ga je spravil v krsto. Bedak.
Škoda le da je film snemal popolnoma netalentrian režiser. Filme o pokru mora snemat pokeraš.