Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Ne štekam pa uporabnikov, ki petkrat pošljejo isti post in to vidijo, pa popeterjene poste 4X ne brišejo. Kako to, da sistem to sploh spusti, saj je neka omejitev pošiljanja postov enega za drugim ravno zaradi tega.
To je nevzdržno. Ko kliknem na post odidem do hladilnika po požirek piva, dokler se zadeva ne naloži.
Dajmo fantje prispevati za SSD diske, preden postanem pijanec
Če boste besno klikali na link ali F5, ko se ne odpre v trenutku v bistvu samo poslabšate zadevo, ker še dodatno obremenjujete strežnik, ko je že itak zabit.
Tudi jaz imam odprta kar 2 zavihka na enem čakam 30 ali več sekund da mi odpre, med tem pa na drugem še kaj gledam. Res žalost od serverja , kjer to NE teče ampak, se premika....
Tudi jaz imam odprta kar 2 zavihka na enem čakam 30 ali več sekund da mi odpre, med tem pa na drugem še kaj gledam. Res žalost od serverja , kjer to NE teče ampak, se premika....
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.