Alter skupek nadmočnežev?

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.484
5.689
113
Sam a veš da k sm gledal osumljenca za Boston da sm najprej pomislu na Notranjca s sončnimi očali...
Mogoče se ga pa folk zato boji
sprasujem se.gif

1756719-notranjc.jpg

Priponke

• 1756719-notranjc.jpg
    1756719-notranjc.jpg
    23,9 KB · Ogledi: 171
Nazadnje urejeno:

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
Ma gledam Affari tuoi. na RAI 1 in malo razmisljam poleg, kako so Italijani sprosceni, ekstrovertni, uživači, izkazujejo čustva. Ravno zaradi tega jih Slovenci ne marajo. No jaz se ne strinjam...
preveč gledaš televizijo...
drugače si pa sam najdi družno, ki se rada heca. kar je po ulici je pač po ulici, se te ne posebno tiče.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.484
5.689
113
Pa sej ga povabmo......pa je zmer u shoppingu...

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
34.064
6.258
113
blizu močvirne prestolnice
Citat:
Uporabnik softi pravi:
V torek sem sel po ene 15 letih s kolesom cez lj, z enga konca na drugega. Cez center.

Opazil sem pivsem isto. Zamorjeno, pesimisticno, pusto....

Kako to je nemogoče, saj je Zoki župan najlepšega mesta
sprasujem se.gif

jolko

Fizikalc
17. maj 2010
3.164
1
36
"Priseljenca iz Saudove Arabije so vprašali, kaj meni o Slovencih. Rekel je: Ne morem verjeti, kako kruti so Slovenci en do drugih. To tip iz dežele, kje imajo javne obglavitve in bičanja."

Michael Manske v eni epizodi Kako postaneš Slovenec

Nazadnje urejeno:

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Citat:
Uporabnik softi pravi:
Notranjc je posebnez. S tem je drugacdn id 90% folka. In zdej trpi k to opaza, dojema. Pac je rabil mnogo let, da je to spoznsl.

Gljuva, namest prekmurja poskusi balkan. Zna bit se mal bolje.
Je pa dejstvo. Da je prekmurjebest of

Jaz to že dolgo vem. Sivo povprečje in skrivanje za le tem(tako je najlažje s prstom kazati na nekoga) me ne zanima in se niti ne poglabljam v take ljudi, kot, da jih ni. Mi je pa všeč kadar komu odprem oči, da vidi, da se da razmišljati tudi " out of the box" :

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Ljubljančani so bili vedno zategnjen folk. Lova do krova, vsi fensi oblečeni, folk pa zategnjen, da glava peče. Če srečač sproščenega, je priseljenec iz perfierije. Tud ljubljanski čefurji so prilagojeni zavrti.

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
Citat:
Uporabnik softi pravi:
Notranjc je posebnez. S tem je drugacdn id 90% folka. In zdej trpi k to opaza, dojema. Pac je rabil mnogo let, da je to spoznsl.

Gljuva, namest prekmurja poskusi balkan. Zna bit se mal bolje.
Je pa dejstvo. Da je prekmurjebest of

Jaz to že dolgo vem. Sivo povprečje in skrivanje za le tem(tako je najlažje s prstom kazati na nekoga) me ne zanima in se niti ne poglabljam v take ljudi, kot, da jih ni. Mi je pa všeč kadar komu odprem oči, da vidi, da se da razmišljati tudi " out of the box" :

Kaj si ti mogoče alter član, ki je programu "happy"?
evil.gif