alter scena

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
jelen ali trzinka torej.

kdaj..pa tole dejva na ZS, k če ne bo polno alter znalcev okol..eni bodo gledal jebaæa z mečko, eni pa razbijača z bavarcem.. ker vem, da je 'luknjic' za vzorec na tem forumu, mi taka pozornost ne sede.

Gavran

direktor!
22. jul 2007
9.137
5.082
113
Nuku`Alofa
A imajo dve liniji? Eno za domači, drugo za tuji trg - kot Zastava - škart jugeci za doma, prva klasa pa ven?

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.507
7.696
113
Citat:
Uporabnik softi pravi:
jelen ali trzinka torej.

kdaj..pa tole dejva na ZS, k če ne bo polno alter znalcev okol..eni bodo gledal jebaæa z mečko, eni pa razbijača z bavarcem.. ker vem, da je 'luknjic' za vzorec na tem forumu, mi taka pozornost ne sede.
Sam sta pa nesretnika... 10 v pol oz sarajevska čevapđinica zraven scanie nasproti pizzerije oliva na litijski. Za jest odlicno, ambient v stilu pa normalni kelnarji

nadi

Pripravnik
2. avg 2007
906
0
16
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Citat:
Uporabnik nadi pravi:
kako sramoto?? to je to..to je desnica
smirk-1.gif

Ne razumes - tudi ti si v sramoto levici in to kar si ti ni levica.

V bistvu oba paseta v unijo fanatikov ki nekriticno podpirajo svojo opcijo. Pac volilno pravico bi blo treba takim omejit.

Ampak to ni podforum parlament tko da dost offa z moje strani

ne prav demokratično razmišljanje a?? tipično za vas
grims-1.gif
tudi cviljenje in kazanje s prstom, ko vam nekdo stopi na rep..
sicer pa ne pripadam nobeni opciji
hysterical-1.gif
čeprav levica bi lahko bila, če bi bila..

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.550
5.684
113
Hm.....tovarišica nadi ( z malo) ....a ni blo še kako leto nazaj drugače? Pa ne da vas je sram?
tongue-1.gif

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.507
7.696
113
Citat:
Uporabnik nadi pravi:
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Citat:
Uporabnik nadi pravi:
kako sramoto?? to je to..to je desnica
smirk-1.gif

Ne razumes - tudi ti si v sramoto levici in to kar si ti ni levica.

V bistvu oba paseta v unijo fanatikov ki nekriticno podpirajo svojo opcijo. Pac volilno pravico bi blo treba takim omejit.

Ampak to ni podforum parlament tko da dost offa z moje strani

ne prav demokratično razmišljanje a?? tipično za vas
grims-1.gif
tudi cviljenje in kazanje s prstom, ko vam nekdo stopi na rep..
sicer pa ne pripadam nobeni opciji
hysterical-1.gif
čeprav levica bi lahko bila, če bi bila..

Kaj pa naj bi bilo demokraticnega pri mojem dojemanju sveta okoli sebe? A pri tebi je demokraticno? Poslusas in upostevas glasove v svoji glavi? Se posvetujete med seboj? Ti si ista kokr 8888 sam da on je on fanaticen nacionalist in kao desnicar, ti pa si fanaticna sovraznica desnicarjev in zato kao levicarka. Oba sta pa fanatika. Kaka demokracija dej ga no srat - prvo jo sama zacni spostovat pa sprejemaj drugace mislece pol bomo pa naprej. Sicer pa sem se ti dosedaj dokaj uspesno izogibal in bom to poskusal pocet tudi v bodoce

nadi

Pripravnik
2. avg 2007
906
0
16
ne, nikoli ni bilo drugače..alter možgančki pač kujejo po svoje in ocenjujejo ljudi po sebi..kar pa seveda pove največ o njih samih
wink-1.gif

nadi

Pripravnik
2. avg 2007
906
0
16
le dej..se me izogibaj..ker mi z nekimi napiflanimi frazami in grdimi žaljivkami ne boš zmogel prav dolgo kontrirat in ob tem obdržat kao "pokončno držo"
smirk-1.gif

Kamele0N

23. jul 2008
42.550
5.684
113
Citat:
Uporabnik nadi pravi:
ne, nikoli ni bilo drugače..alter možgančki pač kujejo po svoje in ocenjujejo ljudi po sebi..kar pa seveda pove največ o njih samih
wink-1.gif

17758-icon_confused.gif
) ....šele potem sem vas tudi bral.....tovarišica nadi (z malo)

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Citat:
Uporabnik softi pravi:
jelen ali trzinka torej.

Sam sta pa nesretnika... 10 v pol oz sarajevska čevapđinica zraven scanie nasproti pizzerije oliva na litijski. Za jest odlicno, ambient v stilu pa normalni kelnarji

lastnik je?

Kamele0N

23. jul 2008
42.550
5.684
113
No......ne bit tak k američani.....pokaž evropski duh....multikulti

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.507
7.696
113
Citat:
Uporabnik softi pravi:
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Citat:
Uporabnik softi pravi:
jelen ali trzinka torej.

lastnik je?

Pojma nimam. Vem pa da not hodijo tko srbi kokr zelencki tko da glede tega pomoje neb smelo bit tezav.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.507
7.696
113
Ja pol pa ne vem kaj te muci pejt tja k je dobr za jest, nism vedu da se se kdo razen policajev obremenjuje s tem kdo je lastnik lokala kamor grejo jest