alter scena

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
fantje, ko naslednjič dobim ban, pa to bo kmalu..se ne vrnem. telefonske imamo, pa se slišimo. če kdo nima, a bi imel..naj javi.

ban

ja, ker bom 8888 spet povedal kar mu gre in modom gre to v nos. ne gre jim pa v nos njegov nacionalizem in sirjenje nestrpnosti do okvirjev, juznjakov..in ploskanje italijanom, nemcem..da ne govorimo verski fanatizem

8888
na kakem pikniku se srečava, a ne.. ti ni treba prej jest.. ti bom pomagal, da se nahraniš. jezik je baje specialiteta

suzica

hođa
21. jan 2011
1.914
0
36
48
PLANET ČVIČK
Citat:
Uporabnik softi pravi:
s pametnim ne...zal..
hysterical-1.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
8888
na kakem pikniku se srečava, a ne.. ti ni treba prej jest.. ti bom pomagal, da se nahraniš. jezik je baje specialiteta

robi
zdej sme pojedu svojih 13 sarmic in pol kile kruha..tko da sem skuliran..
bog naj ti odpusti, ker jaz sem ti ze. si..neresljiv primerek.
smile-1.gif

B81

22. jul 2007
38.159
11.278
113
KSZ

Jaz mislim, da ga softi na skrivaj pije, potem pa se pride sem pizdit na alter
evil.gif

mistique

Guru
16. jun 2009
14.305
2.112
113
Emona / Carnium
Jaz sem bil tudi že velikokrat presenečen nad nivojem izjav, ki jih tolerirajo modi. In potem sem se vprašal, kdo je bolj retarded, avtor izjave ali tisti, ki naj bi moderiral forum.

Sicer smo vsi kdaj nestrpni. Nekateri za šalo, drugi ne. Razlike kljub temu ni. In zadeve se lahko prijavi. Več je prijav je, bolj resno in prej jih bodo obravnavali.

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
34.129
6.298
113
blizu močvirne prestolnice
Softi je napisal:
pa ti še enkrat jebem mater pedersko..

kdo je tvoj..da razglašaš + 1 za tvoje.

makaronar, k ti jebal mater do ljubljane na vsakem vogalu. zaradi akterega je padlo največ slovencev.
mogoče švaba, ki te je deportiral, dal v taborišče, preganjal po goszdovih..nategnil, da si mu prisegel svobodo. ti uničeval jezik in kulturo, sežigal knjige.
mogoče francoz..kaj ti ej ta dal..napoleona..in razvoj kulture.
da ti ni norvežan..ki je v hrbet napadal nemca, kot i ej ta sestro prtiskal an kozolcu.

bod dec..če si slovenc, bod slovenc. poznaj svojo usrano, pet strani dolgo zgodovino in se je drži. ne se prodajat za ideale zahoda in neke vrednote, ki s ejim jebe zate. al pa priznaj, da si navadna [censored]čina brezhrbtenična, ki se prisesa vsakemu na kito, sam če jo pokaže.

kakšen amte ancuionalni ponos..Mejduš..in ti mid ržiš to državo pokonc in se dereš slovenijo slovencem..pa sam bi jo prodal lahom, steriksom in en vem komu..spametuj se mal.

Robi vam odgovarja: Ali so take izjave spodobne? Sam marsikdaj pretiravam, toda to je višek kar si ta človek dovoli. Moderatorji pač nočejo nič storiti človeku kater grozi da ne bo več pisal na forumu.... Očitno so nekateri svete krave, sam pa za dosti manjšo žalitev dobim tedenski BAN. Dvoličneži, kajne The Red Devil!

Nazadnje urejeno:

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.550
5.685
113
Eh ja......

Težko ti je razložit situacijo....zakaj? Ker še ni prišla tvoja ura na železniški postaji
smile-1.gif

Je pa res da je čefur če tko grozi z odhodom brez da da cifro
evil.gif

Nazadnje urejeno:

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
hvala..sem se skuliral

ampak..skrbi me prihodnost naroda, nacije, države. pa spet ne vem zakaj..kratko s emi j..rado svetuje izselitev. to je tako patriotsko, da bolj ne more bit.

ampak stanje duha..mislim..najbolj verni so najbolj enstrpni, krvoločni itd. škoda.

res sem majmun, da se mu pustim. se bom poboljšal. za danes sem pa tudi že rekel, da sem pjedel sarme in se skuliral, vzel nazaj.

odojk..jagnje..ne odojk.

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
najbolj nestrpni ste neverniki, samo pri nas je dovoljeno v podpisu imeti citat> smrt vsem vernikom, po drugi strani pa mene prijavljate oblastem, ker pisem cigan v forumih namesto rom.

Prekleti kreteni brezjajcniki. izbijte si ze to dvolicnost iz glave. ne more biti tezko, ker so prazne.
priden.gif