alter pokerstars klub

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.268
16.559
113
ja sej zato sem pa spraševal kdaj vam nabolj odgovarja igrat, da se lahko vsaj na približno naredi kakšne turnirje..... vsaj na približno se zjasnite pa se žur lahko začne, sedaj nas je že kar nekaj
zmaga.gif

17. dec 2010
1.174
0
36
125
Jaz zelo rad igram poker .. večinoma za pravi denar ... vplačal sem samo 10 evrov, zdaj jih imam že nekaj čez 100 ... verjetno jih bom v hudi finančni stiski ven dvignil
wink-1.gif
... ampak ... igram poker na PKR, če je že kdo kaj slišal za to stvar.

Aplikacija, ki se prenese z neta, narediš si lahko svoj lik, kako izgledaš, z dodatnimi točkami, ki jih osvajaš, ko igraš za pravi denar, pa si lahko kupuješ obleke, nakit, slušalke, kape, čevlje, tatuje, pirsinge, kostume (zdaj mogoče kostum fašenka), in apartmaje oz sobe z luksoznimi sobami ... igraš lahko, da ne vplačaš nič notri in od 10h igralcev igraš za 0,6 centa, če zmagaš, če si drugi dobiš 0,4.
Lahko igraš to, Free ali pa kar tournamen s po 200 igralci ... potem pa še ... imaš igra vzemi ali pusti ali kaj je že tisto bila za oddaja ... zmago batina ... za pravi denar ali free in ostale igre, kot so black jack, ruleta, športne stave itd ... PKR je legalna organizacija.

Jaz sem bil 3 od 410h igralcev .. z nekaj sreče mi je uspelo ... na srečo sem pametno vlagal denar in dobival karte v mojo korist ...

Preko pokerstarsa pa ... meni ni ravno všeč ... sem ga igral 2 leti, pa večinoma ljudje tam samo blefirajo ... imajo "zanič" karte pa vseeno dajo all in, samo da bi dobili tisti SB pa BB ...

Upam, da ni to kot spam ... htel sem samo pokazati, kakšna igra je to in če bo koga zanimalo ...